Site icon NewsIT

Survivor: Πρεμιέρα με εντάσεις, μάχες και μια αποχώρηση διαφορετική από τις συνηθισμένες

17.09.2024 | 08:18
Survivor: Πρεμιέρα με εντάσεις, μάχες και μια αποχώρηση διαφορετική από τις συνηθισμένες

To Survivor έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ, με τους τηλεθεατές να παίρνουν μια πρώτη γεύση από το ανανεωμένο ριάλιτι. Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με την πρώτη αποχώρηση.

Ο ΣΚΑΪ θέλει να κερδίσει τη μερίδα του λέοντος στην τηλεθέαση της βραδινής ζώνης με το Survivor που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου του 2024. Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες, που ρίχτηκαν αμέσως στη μάχη της επιβίωσης. Το επεισόδιο του ριάλιτι ολοκληρώθηκε με την πρώτη αποχώρηση. Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα χαιρέτισε τους συμπαίκτες της, όμως λίγο αργότερα ήρθε η ανατροπή για την 26χρονη TikToker που είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Survivor είχε στιγμές έντασης και δυναμική, καθώς οι δύο ομάδες, οι Τίγρεις και οι Αετοί, βρέθηκαν αντιμέτωπες στον πρώτο αγώνα. Από την πρώτη στιγμή, η ένταση ήταν διάχυτη, με κάθε παίκτη να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, παλεύοντας σκληρά για την πρωτιά. Το πρώτο έπαθλο ήταν καθοριστικό, καθώς η νικήτρια ομάδα θα κέρδιζε τη φωτιά, ένα πολύτιμο στοιχείο για την επιβίωση στο νησί.

Με το πέρας του πρώτου αγώνα, η αδρεναλίνη ανέβηκε ακόμη περισσότερο, καθώς ακολούθησε ο αγώνας ασυλίας. Οι δύο ομάδες έπρεπε να αντιμετωπίσουν μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση, διεκδικώντας την πρώτη ασυλία του παιχνιδιού.

Η μάχη ήταν σκληρή, με την κάθε ομάδα να δίνει τα πάντα για να εξασφαλίσει τη νίκη. Στο τέλος, η ομάδα που τα κατάφερε ήταν οι Τίγρεις και όπως είναι φυσικό ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Η χασούρα δεν άργησε να γεννήσει τις γκρίνιες στους Αετούς με αποτέλεσμα Γιάννης και Στέφανος να γίνουν μαλλιά κουβάρια! Η ένταση ανάμεσά τους κορυφώθηκε, όταν ο Γιάννης ανέβασε τους τόνους, φωνάζοντας ότι ο Στέφανος δεν τον σέβεται. Απαίτησε σεβασμό, με τους υπόλοιπους να του λένε να ηρεμήσει.

Στο πρώτο συμβούλιο του Survivor, οι ανατροπές δεν έλειψαν και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο. Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στη «Σπηλιά της Φωτιάς» για να αναδείξουν αρχικά τους αρχηγούς τους.

Εκεί, εξήγησε ότι οι παίκτες έπρεπε να ανάψουν τις δάδες των συμπαικτών τους, και στο τέλος της διαδικασίας, όσοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη δάδα τους αναμμένη, θα έμπαιναν αυτόματα σε μονομαχία.

Από τους Αετούς έμεινε εκτός η Ekaterina και από τις Τίγρεις η Μαρία. Από τη μονομαχία νικήτρια ήταν η Μαρία με την Ekaterina να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής.

Το τελευταίο πλάνο όμως έδειξε την Ekaterina να διαβάζει μία περγαμηνή με οδηγίες που της έλεγαν ότι δεν αποχωρεί από το παιχνίδι αλλά για το επόμενο διάστημα θα πρέπει να μείνει μόνη της στο νησί. Δίπλα ήταν ένα κουτί με προμήθειες ώστε να τα βγάλει πέρα όλες αυτές τις μέρες.

«Για το επόμενο χρονικό διάστημα, εδώ στο απομακρυσμένο νησί θα πρέπει να μείνεις μόνη σου. Σε αυτό το κιβώτιο θα βρεις προμήθειες και αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν τις επόμενες μέρες», έγραφε χαρακτηριστικά το γράμμα.

Η ίδια δεν παρέλειψε να πει on camera ότι φοβόταν να μείνει μόνη το βράδυ ωστόσο η απόφασή της θα προβληθεί στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version