Site icon NewsIT

Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει το τελευταίο έπαθλο στον Άγιο Δομίνικο

02.07.2023 | 19:10
Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει το τελευταίο έπαθλο στον Άγιο Δομίνικο

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επιστροφή των παικτών από τον Άγιο Δομίνικο, αφού ο τελικός του Survivor All Star είναι πλέον θέμα χρόνου.

Η αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή φυσικά και είναι το θέμα συζήτησης στο νησί, από τους πέντε που συνεχίζουν στο Survivor All Star.

«Βλέπαμε συμπεριφορές άλλες πίσω από την κάμερα και άλλες μπροστά από την κάμερα. Οπότε αυτός ήταν ο στόχος μας! Να αποχωρήσει η Σταυρούλα και έτσι κι έγινε», λέει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Μου έκανε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση που είπε ότι κάποιοι, που βρίσκονται εδώ μέσα, βρίσκονται για χάρη άλλων. Πότε, Σταυρούλα, μας κουβάλησες στην πλάτη σου; Γιατί έχεις τέτοια έπαρση;», λέει από την πλευρά της η Στέλλα Ανδρεάδου.

Σύντομα όλοι θα στραφούν προς στον αγώνα για το τελευταίο έπαθλο του Survivor All Star. Με αυτόν τον αγώνα ξεκινάει η νέα εβδομάδα.

Οι πέντε διαγωνιζόμενοι τα δίνουν όλα για να κερδίσουν το τελευταίο έπαθλο στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με τα spoiler που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, το τελευταίο έπαθλο του Survivor All Star κερδίζει ο Σάκης Κατσούλης και θα το απολαύσει μαζί με την σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ακόμη έναν παίκτη.

 

Survivor All Star: Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version