Site icon NewsIT

Survivor spoiler: Το σερί σταματά, ποιοι είναι οι δυο υποψήφιοι

25.04.2023 | 17:52
Survivor spoiler: Το σερί σταματά, ποιοι είναι οι δυο υποψήφιοι

Ποιος θα ακολουθήσει τον Σπύρο Μαρτίκα στον… τάκο του Survivor All Star μετά το δεύτερο αγώνα ασυλίας;

Η ήττα των Μπλε στον πρώτο αγώνα της εβδομάδας και αμέσως μετά το πάρτι της ένωσης έφερε αναταράξεις. Γιατί ο Σπύρος Μαρτίκας δεν αντιμετώπισε καθόλου… ψύχραιμα την 9η υποψηφιότητα αποχώρησης από το Survivor All Star.

«Μετράω την 9η μου φορά. Θέλω να ευχαριστήσω τα 2 παιδιά που δεν με ψήφισαν. Όσοι με ψήφισαν σήμερα ξεχνάνε εύκολα. Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία. Πρώτος αγώνας ασυλίας και βιάστηκαν. Βιάστηκαν.

Δεν κρίθηκε το 10-3 από μένα. Είναι πολύ εύκολη πλέον η λύση στην επιλογή μου. Ο κόσμος θα κρίνει πάλι και πιστεύω πιο αυστηρά αυτή τη φορά» δήλωσε εμφανώς οργισμένος ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η δεύτερη ασυλία παίζεται σήμερα (25.04.2022) και καμία από τις δυο ομάδες δεν θέλει να περάσει τη… βάσανο της ψηφοφορίας.

Ποιοι θα τα καταφέρουν;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers, τα οποία σας μεταφέρουμε κάθε φορά με επιφύλαξη, το σερί των Κόκκινων θα ανακοπεί αυτήν την φορά και θα πρέπει να ψηφίσουν τον παίκτη που θεωρούν πιο αδύναμο από την ομάδα τους.

Όπως όλα δείχνουν στο αποψινό συμβούλιο του νησιού θα υπάρξει μία έκπληξη, αφού θα προκύψει μία ισοψηφία. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να στείλουν δύο παίκτες τους στον τάκο, οι οποίοι θα είναι ο Γιώργο Κόρομι κι η Εύη Σαλταφερίδου.

 

Survivor All Star: Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version