Site icon NewsIT

Ted Lasso: H αγαπημένη σειρά επιστρέφει με 4η σεζόν

26.08.2024 | 16:55
Ted Lasso: H αγαπημένη σειρά επιστρέφει με 4η σεζόν

Το «πράσινο» φως για τον τέταρτό της κύκλο, πήρε η αγαπημένη κωμική σειρά της Apple TV+, «Ted Lasso».

Η βραβευμένη σειρά ετοιμάζει νέα επεισόδια με σκοπό να «μοιράσει» άφθονες στιγμές γέλιου στους θαυμαστές της.

Με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Σουντέικις, το δημιούργημα των Τζέισον Σουντέικις και Μπρένταν Χαντ, αποτυπώνει την πορεία ενός προπονητή κολεγιακής ομάδας αμερικανικού φούτμπολ από το Κάνσας που προσλαμβάνεται από μια ομάδα της Premier League χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το ποδόσφαιρο.

Η Warner Bros Television ανανέωσε τα συμβόλαια των αρχικών μελών του καστ, Χάνα Γουάντινγκχεμ, Μπρετ Γκόλντσταϊν και Τζέρεμι Σουίφτ.

Ο ένας από τους αρχικούς πρωταγωνιστές της σειράς, ο Φιλ Ντάνστερ, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του λόγω της συμμετοχής του στο «The Devil’s Hour» του Prime Video όσο και στο «Surface» της Apple.

Το στούνιο μέσα στις επόμενες ημέρες θα μιλήσει και με τα υπόλοιπα μέλη που έχουν ληγμένα συμβόλαια με την SAG-AFTRA, ώστε να γίνουν νέες συμφωνίες.

Εκτός από τους δύο δημιουργούς της σειράς, στη νέα σεζόν θα συμμετέχει και η Τζούνο Τεμπλ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι άλλοι αστέρες θα συμμετέχουν στον 4ο κύκλο της σειράς.

Όλοι οι ηθοποιοί έχουν δηλώσει επανειλημμένα πως θα ήταν πολύ χαρούμενοι στην περίπτωση που επαναλάμβαναν τους ρόλους τους.

Η συγκεκριμένη είδηση είναι μία ανακούφιση για τους θαυμαστές της σειράς καθώς από το τέλος της 3ης σεζόν τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων ήταν στον «αέρα».

«Υπάρχει μια μικρή πόρτα που θα μπορούσε να ξανανοίξει αν χρειαστεί. Δεν θα έβαζα ακόμα τελεία στο τέλος αυτής της πρότασης. Υπάρχει πολλή αγάπη για το “Ted Lasso”», είχε δηλώσει τον Ιανουάριο η διευθύνουσα σύμβουλος της Warner Bros. TV, Τσάννινγκ Ντάνγκεϊ.

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version