Site icon NewsIT

Vodafone TV: Η ζωή της Φέι Ντάναγουεϊ και της Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε δύο μοναδικά ντοκιμαντέρ

10.08.2024 | 17:01
Vodafone TV: Η ζωή της Φέι Ντάναγουεϊ και της Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε δύο μοναδικά ντοκιμαντέρ

Οι ζωές της μοναδικής Ελίζαμπεθ Τέιλορ και του ζωντανού θρύλου που ακούει στο όνομα Φέι Ντάναγουεϊ έρχονται αποκλειστικά στο Vodafone TV.

Δύο ξεχωριστά ντοκιμαντέρ, παραγωγής HBO, έρχονται στη Vodafone TV και αναδεικνύουν την προσωπική και επαγγελματική πορεία δύο εμβληματικών προσώπων του Χόλυγουντ, που συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και σήμερα.

Faye Dunaway: Η αναγέννηση μιας θρυλικής σταρ

Η Φέι Ντάναγουεϊ, μια ηθοποιός που άφησε το δικό της στίγμα στο παγκόσμιο σινεμά, κάνει μια στάση αποκλειστικά στο Vodafone TV για να αφηγηθεί τη ζωή της.

Το υπέροχο «Faye» σε σκηνοθεσία του Λορέν Μπουζερό παρουσιάστηκε στο φετινό πρόσφατο φεστιβάλ των Καννών, λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές, κυρίως γιατί η ίδια η Ντάναγουεϊ αφήνει το κοινό να κρυφοκοιτάξει -με την ολόδική της άδεια- την ζωή, την καριέρα, τα όνειρα και τις απογοητεύσεις της.

Από την Σάρον Στόουν μέχρι τον Μίκι Ρουρκ και τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γκρέι, πρόσωπα και αφηγήσεις στήνουν το πορτρέτο ενός οσκαρικού θρύλου, που αναπολεί τις εποχές του «Bonnie & Clyde», του «Δικτύου», του «Chinatown» και του «Arizona Dream».

Elizabeth Taylor: Μια πηγή λάμψης που δεν έσβησε ποτέ

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, γνωστή για την αξεπέραστη ομορφιά και το μοναδικό ταλέντο της, καθιερώθηκε δικαίως ως μία από τις μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών.

Το ντοκιμαντέρ «Elizabeth Taylor: The Lost Tapes» της Νανέτ Μπούρσταιν, σε παραγωγή του ΗΒΟ εξερευνά τη ζωή της διάσημης ηθοποιού μέσα από αρχειακό υλικό που δημοσιεύεται για πρώτη φορά και χαρτογραφεί τον βίο και την πολιτεία ενός πραγματικού ειδώλου.

Μέσα από «χαμένες» μαγνητοφωνημένες συνομιλίες, ανέκδοτες φωτογραφίες, μαρτυρίες και με μια ενδελεχής καταγραφή γεγονότων, το «Elizabeth Taylor: The Lost Tapes» είναι ένα ανεκτίμητο ντοκουμέντο, που παίζει αποκλειστικά στο Vodafone TV από τις 5 Αυγούστου.

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version