Παρασκευή, 28 Ιουν.
27oC Αθήνα

Αφροδίτη Γραμμέλη: Πρέπει να ξαναπροσδιορίσουμε τι είναι η ψυχαγωγία

Αφροδίτη Γραμμέλη: Πρέπει να ξαναπροσδιορίσουμε τι είναι η ψυχαγωγία

“Εδώ και έναν μήνα που είμαι εκτός τηλεόρασης, νιώθω ότι έχει αλλάξει και η όψη μου” δηλώνει η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Τόσο στο τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά όσο και στην ευρύτερη εικόνα της φετινής σεζόν για τις εκπομπές αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Αφροδίτη Γραμμέλη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Alpha. 

“Την φετινή σεζόν θα την χαρακτήριζα ναυάγιο. Νομίζω ότι πια η δουλειά μας γίνεται πολύ ψυχοφθόρα και για εμάς τους ίδιους και όλο αυτό βγαίνει και προς τον κόσμο.

Εδώ και έναν μήνα που είμαι εκτός τηλεόρασης, νιώθω ότι έχει αλλάξει και η όψη μου”.

“Πρέπει λίγο να αναθεωρήσουμε και να ξαναπροσδιορίσουμε τι είναι η ψυχαγωγία. Θα ήθελα την επόμενη χρονιά να υπηρετήσω κάτι το οποίο θα είναι φύση και θέση ευχάριστο.

Δεν υπάρχει καμία συζήτηση αυτή τη στιγμή με την Φαίη Σκορδά. Εμένα η Φαίη είναι στην καρδιά μου” τόνισε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος.

“Η Φαίη Σκορδά είναι ένα βήμα πριν να γυρίσει το κλειδί του MEGA, πιστεύω. Νομίζω ότι θα έχουμε στο MEGA ριζικές αλλαγές.

Όπως και σε όλα τα κανάλια, δεν νομίζω ότι υπάρχει εκπομπή που δεν θα αλλάξει πλην του Happy Day” δήλωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην κάμερα του Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις