Site icon NewsIT

Αφροδίτη Γραμμέλη – Το συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια του πατέρα της: «Δεν ακούγεται τίποτα, πρώτη φορά απών»

20.07.2024 | 17:02
Αφροδίτη Γραμμέλη – Το συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια του πατέρα της: «Δεν ακούγεται τίποτα, πρώτη φορά απών»

«Το πρωί που ερχόμουν, αυτούς τους τρεις μήνες, στη δουλειά, επειδή ήταν νύχτα και ήταν από τις λίγες στιγμές που ήμουν μόνη μου στο αυτοκίνητο, έκλαιγα κάθε πρωί», έγραψε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Για την απώλεια του πολυαγαπημένου της πατέρα έκανε τον οποίο έχασε πριν από λίγους μήνες, έκανε ανάρτηση η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία έγραψε λόγια συγκινητικά.

Ανήμερα του Προφήτη Ηλία, στις 20/7, η Αφροδίτη Γραμμέλη μοιράστηκε κάποιες σκέψεις με τους διαδικτυακούς φίλους της, αφού εκείνος θα είχε κανονικά σήμερα την ονομαστική του γιορτή.

«Κανονικά τώρα θα μιλούσες στο τηλέφωνο ακατάπαυστα. Εμείς από το άλλο δωμάτιο θα σου λέγαμε να μην μιλάς δυνατά «δεν είναι στην Αυστραλία ο άνθρωπος!». Θα κερνούσαμε γλυκά και θα γιορτάζαμε. Ήταν ωραίο κατακαλόκαιρο που είχες γιορτή και γενέθλια, μπαμπά. Σήμερα δεν ακούγεται τίποτα… Πρώτη φορά απών», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στην ανάρτησή της, κοινοποιώντας και μία φωτογραφία με αναμμένα κεριά.

«Δεν θα μπορέσω ποτέ να διαχειριστώ την απώλεια του πατέρα μου. Μου λείπει αφόρητα και δεν έχω προλάβει να τον πενθήσω έτσι όπως ζω. Δεν υπάρχει παρηγοριά και δεν υπάρχει και χρόνος στην καθημερινότητά μου.

Το πρωί που ερχόμουν, αυτούς τους τρεις μήνες, στη δουλειά, επειδή ήταν νύχτα και ήταν από τις λίγες στιγμές που ήμουν μόνη μου στο αυτοκίνητο, έκλαιγα κάθε πρωί. Ερχόμουν εδώ στην εκπομπή και ντρεπόμουν επειδή τα μάτια μου ήταν κόκκινα, επειδή ήμουν πολύ ταλαιπωρημένη», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο «Χαμογέλα και Πάλι» η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version