Τετάρτη, 7 Αυγ.
34oC Αθήνα

«Άγιος έρωτας»: Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει την «πληγωμένη και αδίστακτη Χριστίνα»

«Άγιος έρωτας»: Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει την «πληγωμένη και αδίστακτη Χριστίνα»

Ο «Άγιος έρωτας» έρχεται στον Alpha για να γίνει η νέα καθημερινή συνήθεια. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της νέας σειράς, η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η γνωστή ηθοποιός υποδύεται την Χριστίνα, μια όμορφη και γοητευτική γυναίκα που έλκεται από την εξουσία και τους ισχυρούς άνδρες. Μεγάλη αδυναμία του ρόλου που υποδύεται η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ο Παύλος Μαρκόπουλος, ο ισχυρότερος άνδρας της περιοχής, και κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει.

«Η Χριστίνα είναι πληγωμένη και αδίστακτη, είναι εύθραυστη και δυναμική ταυτόχρονα. Είναι ένας σκληρός άνθρωπος. Οι πράξεις της πληγώνουν τους άλλους. Κάνει πράγματα που μπορεί να αποβούν μοιραία για την εξέλιξη της ζωής των άλλων ανθρώπων αλλά και της δικής της. Ρισκάρει και ζει στα άκρα.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αυτός ο χαρακτήρας κινδυνεύει να είναι εξωτερικά παιγμένος σαν ένας αρνητικός χαρακτήρας. Αυτό που έχει πολλή σημασία για εμένα, είναι να την προσεγγίσω με αγάπη, με κατανόηση, με συμπάθεια και να καταλάβω όλους τους λόγους για τους οποίους εκείνη οδηγείται σε αυτές τις πράξεις.

Δεν υπάρχει καλός – κακός άνθρωπος, θετικός – αρνητικός χαρακτήρας. Για εμένα υπάρχουν πράγματα, βιώματα, καταστάσεις που μας οδηγούν σε πράξεις που μπορεί να είναι κακές επιλογές.

Η Χριστίνα ναι, κάνει κακές επιλογές. Όμως, είναι ένας άνθρωπος βαθιά πληγωμένος, ψυχολογικά ραγισμένος και κάνει κινήσεις προκειμένου να κρατηθεί ζωντανή, γιατί πεθαίνει μέσα της. Οι κινήσεις αυτές, όμως, αποβαίνουν μοιραίες για τους άλλους ανθρώπους», λέει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Και καταλήγει: «αυτό που με έκανε να πω ‘ναι’ στη συγκεκριμένη σειρά είναι η πολύ καλά δομημένη πλοκή της, οι εξαιρετικοί συντελεστές, οι συνεργάτες, γιατί για εμένα πρώτιστο ρόλο για την επιλογή μιας σειράς παίζει το πλαίσιο, το κανάλι, το πόση προσοχή λαμβάνει από το κανάλι η σειρά, πόσο την πιστεύει και αυτό θεωρώ ότι είναι γνώμονας επιτυχίας. Και φυσικά ο ρόλος μου!». 

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος

Πρωτότυπη μουσική: Στέφανος Κορκολής

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή

Παραγωγή Primavisione

«Άγιος έρωτας»: Η νέα, καθημερινή, δραματική σειρά εποχής έρχεται στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις