Media

Αλεξάνδρα Νάτση, Ντάνη Γιαννακοπούλου και Ζερόμ Καλούτα σήμερα στις «Μαμά-δες» με τη Τζένη Θεωνά

Μια εργαζόμενη μητέρα (Αλεξάνδρα Νάτση) και δυο ηθοποιοί (Ντάνη Γιαννακοπούλου και Ζερόμ Καλούτα) είναι οι σημερινοί (09.11.2024, 17:00) καλεσμένοι της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ1.

Πρώτα, η Τζένη Θεωνά συναντά την Αλεξάνδρα Νάτση, μία μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία εργάζεται ως υπάλληλος καθαριότητας. H κα Νάτση μιλάει για τις δυσκολίες του επαγγέλματός της, το σκληρό ωράριο για το οποίο απαιτείται κάποιες φορές να λείπει από το σπίτι της ολόκληρη τη νύχτα, αλλά και για το πόσο περήφανα είναι τα παιδιά της για εκείνη.

Η ηθοποιός Ντάνη Γιαννακοπούλου κάθεται στον καναπέ της εκπομπής «Μαμά-δες» και μιλάει για όλα. Για την κόρη της που ήρθε στον κόσμο πριν από 4,5 μήνες, για την αϋπνία που τη δυσκολεύει και για την υποστήριξη που έχει από τον σύντροφό της.

Τέλος, ο Ζερόμ Καλούτα μοιράζεται αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία. Μιλάει για το σχολείο του στην περιοχή του Γουδή, για τα παιχνίδια στην Πλατεία Μαβίλη και για τη μαμά του, η οποία, όταν ήταν εκείνος μωρό, τον έβαζε στην πλάτη της ενώ έκανε τις δουλειές του σπιτιού τους.

«Μαμά-δες» στην ΕΡΤ 1, κάθε Σάββατο στις 17:00.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Ποια είναι η Στυλιάνα Αβερκίου, η αρραβωνιαστικιά του ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου που μπαίνει στο σπίτι του Big Brother
Η Στυλιάνα Αβερκίου με καταγωγή από τη Λεμεσό, σπούδασε Multimedia & Graphic Design, είναι φωτογράφος και makeup artist, ενώ επαγγελματικά ασχολείται κυρίως με φωτογραφήσεις γάμων
Η Στυλιάνα Αβερκίου και ο Φειδίας Παναγιώτου 2