«Κάποια στιγμή ήρθε ένας άλλος διευθυντής και την έκοψε την εκπομπή, αλλά εγώ το έμαθα κυριολεκτικά 5 λεπτά πριν βγω στον αέρα» αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος
«Έφυγα με πολύ άσχημο τρόπο», είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για την αποχώρησή του από την ΕΡΤ μετά από 17 χρόνια συνεργασίας.
Καλεσμένος σήμερα (03.04.2025) στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αποκάλυψε ότι δύο φορές έχει πάθει «ένα τέτοιο πολύ άσχημο χουνέρι», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης.
«Δεν ξαναπάτησα στην ΕΡΤ μετά τα 17 χρόνια γιατί έφυγα με πολύ άσχημο τρόπο. Δύο φορές έχω πάθει ένα τέτοιο πολύ άσχημο χουνέρι. Υποτίθεται ήμουν πολύ καλός και κάποιος διευθυντής μου είπε θα σου δώσω να παρουσιάζεις μια δική σου εκπομπή που λεγόταν ”Η ζωή στην Ελλάδα”. Έφυγα από το δελτίο ειδήσεων τα δύο τελευταία χρόνια και παρουσίαζα την εκπομπή, ανήκα όμως στις ειδήσεις», είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.