Media

Αναστάσιος Ράμμος: Δέχομαι φλερτ από άντρες και τους φλερτάρω κι εγώ

«Όταν δίνεις πρέπει και να παίρνεις», είπε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Ο Αναστάσιος Ράμμος απάντησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για την παρουσίαση, το φλερτ, αλλά και το γάμο.

«Με… χίλια θα έκανα ξανά παρουσίαση, πιο ώριμα και πολύ πιο ήρεμα. Σε πάνελ δεν νομίζω να με βλέπατε γιατί δεν ξυπνάω τόσο νωρίς. Με φλερτάρουν! Προτιμώ βέβαια να φλερτάρω εγώ, αλλά μου αρέσει το φλερτ.

Με φλερτάρουν και φλερτάρω. Εννοείται ότι δέχομαι φλερτ και από άντρες και κάνω κι εγώ φλερτ σε άντρες, γιατί όταν δίνεις πρέπει και να παίρνεις», είπε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος.

Ο Αναστάσιος Ράμμος είπε επίσης: «Αυτή την περίοδο είμαι μόνος μου. Βασικά, πάντα είμαι μόνος μου εγώ. Είμαι πολύ μικρός ακόμα για γάμο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Φώτης Σεργολόπουλος απειλεί με μήνυση τον Αντώνη Πρέκα
«Καταδικάζω απερίφραστα τη διασπορά ατεκμηρίωτων και συκοφαντικών υπαινιγμών εις βάρος μου και επιφυλάσσομαι για την άρση της προσβολής, την αποκατάσταση της αλήθειας και την ικανοποίηση της ηθικής μου βλάβης», γράφει ο Φώτης Σεργουλόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος