Δευτέρα, 16 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω ανάγκη οικονομική αλλά βλέπω πως καλώς κάνω και είμαι στην τηλεόραση»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω ανάγκη οικονομική αλλά βλέπω πως καλώς κάνω και είμαι στην τηλεόραση»

«Όταν περνάω καλά στη δουλειά, χάνω την αίσθηση του χρόνου» επισήμανε, επίσης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τόσο στη φετινή συνεργασία με την Φαίη Σκορδά όσο και στην περσινή με την Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του Πρωινού Σου Σου το πρωινό της Δευτέρας (16.09.2024) στο OPEN.

«Έχω ολοκληρώσει την πορεία, τον κύκλο και την καριέρα που έχω κάνει στην τηλεόραση. Απλά τώρα κάνω κάποιους ομόκεντρους κύκλους επιλεκτικά και από ότι είδα και τα τελευταία χρόνια λειτουργώ αρκετά διαδραστικά. Εντάξει, έχω ανάγκη οικονομική αλλά από την άλλη πλευρά βλέπω ότι αυτό έπιασε τόπο και με αυτή την έννοια καλώς κάνω και είμαι» δήλωσε, αρχικά, ο παρουσιαστής.

«Στο Buongiorno μού ένιωσα όπως ένιωθα όταν έκανα δικές μου εκπομπές, τις οποίες παρουσίαζα εγώ. Μου βγήκε ένα αίσθημα χαράς που δεν ήταν προσωπικό, ήταν κοινός στόχος. Το δικό μου ζητούμενο, λοιπόν, πρώτα απ’ όλα θα είναι να διατηρηθεί αυτό το κλίμα και αυτή η χαρά. Γιατί η χαρά είναι μεταδοτική. Και η μιζέρια είναι μεταδοτική και η γκρίνια είναι μεταδοτική και τα μούτρα είναι μεταδοτικά αλλά η χαρά είναι ευεργετική βροχούλα για τον καθένα μας» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Όταν περνάω καλά στη δουλειά, χάνω την αίσθηση του χρόνου. Αν δεν περνάω καλά, η μισή ώρα γίνεται αιώνας. Με την Κατερίνα Καινούργιου δεν έχω μιλήσει, όχι. Ας πούμε όμως και πρόπερσι, που ήμουν πέρσι, πάλι δεν είχα μιλήσει. Δεν είναι δηλαδή κάτι επειδή θα είμαι στη Φαίη, ήταν έτσι. Τελείωνε η εκπομπή, πέρναγε το καλοκαίρι και συναντιόμασταν το Σεπτέμβρη».

Media Τελευταίες ειδήσεις