Site icon NewsIT

Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα ανοίξω ποτέ το στόμα μου, εκτός αν προκληθώ θανάσιμα»

29.09.2024 | 19:32
Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα ανοίξω ποτέ το στόμα μου, εκτός αν προκληθώ θανάσιμα»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου για δύο χρόνια στον Alpha. Πλέον βρίσκονται σε διαφορετικές τηλεοπτικές στέγες.

Τις τηλεοπτικές εξελίξεις της εβδομάδας σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega. Με αφορμή τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου στην Κατερίνα Καινούργιου, ο οποίος την χαρακτήρισε «ομοφοβική», ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε το μέρος της παρουσιάστριας, τονίζοντας ωστόσο πως δεν πρόκειται να μιλήσει για όσα αφορούν το παρελθόν και τη συνεργασία τους στον Alpha.

«Η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι καθόλου ομοφοβική και θα πω κάτι και νομίζω ότι βαραίνει η γνώμη μου διότι είναι γνωστές οι συγκρούσεις και τα υπόλοιπα.

Μπορώ να της καταμαρτυρήσω πάρα πολλά πράγματα που δεν με αφορούν, είναι παρελθόν, δεν θα ανοίξω ποτέ το στόμα μου να πω για αυτά. Εκτός κι αν προκληθώ σε επίπεδο θανάσιμο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Το μόνο που δεν μπορείς να πεις για την Κατερίνα είναι ότι είναι ομοφοβική. Η Κατερίνα, τα δυο τελευταία χρόνια που είμαι εγώ, έχει δώσει μάχες σε όλη αυτή την ιστορία και του νομοσχεδίου και διάφορων άλλων περιπτώσεων», είπε στην εκπομπή του Mega ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται πλέον στο πάνελ της Φαίης Σκορδά και του Buongiorno, με την Κατερίνα Καινούργιου, να δίνει «απέναντί τους», τη δική της μάχη για την κορυφή της τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version