Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Τρίτη (28/02) τελικά η κρίσιμη ημέρα που θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν

Στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το βράδυ της Πέμπτης (23.02.2023).

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σε χθεσινές δηλώσεις του, σήμερα, οι γιατροί θα προσπαθούσαν να ξυπνήσουν τον γνωστό παρουσιαστή, Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το TLIFE με τη σύντροφο του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγελή, η ίδια ενημέρωσε ότι τελικά αύριο, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται και ο γιος του, Στέργιος Μικρούτσικος, ο οποίος βέβαια μαζί με την κα. Μαστραγγελή δεν μπορούν να τον δουν μέσα στην ΜΕΘ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα