Τετάρτη, 11 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Άννα Φόνσου: Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν σήκωνε στη δουλειά μύγα στο σπαθί του

Άννα Φόνσου: Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν σήκωνε στη δουλειά μύγα στο σπαθί του

«Ήμασταν στις εισαγωγικές εξετάσεις των παιδιών πολλά χρόνια μαζί», θυμάται η Άννα Φόνσου μιλώντας για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Άννα Φόνσου μίλησε για την καλλιτεχνική συνύπαρξη με τον πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και τη δική της σταθερή απουσία από την πρώτη σκηνή της χώρας, στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα. 

Στο Εθνικό θέατρο γιατί δεν έχεις παίξει;

Κάθε χρόνο πηγαίνω και κάνω αίτηση και κάθε χρόνο μού λένε: “Έχουμε την περυσινή σας αίτηση. Έχετε κάνει και κάτι άλλο για να συμπληρώσετε; Δυστυχώς, έχουμε κλείσει για φέτος”. Από όλους τους διευθυντές του Εθνικού, μόνο ένας με φώναξε όλα αυτά τα χρόνια για να παίξω. Ο Δημήτρης Λιγνάδης. Δυστυχώς, ενώ τα είχαμε βρει όλα, έσκασε η υπόθεση του και πάγωσαν τα πάντα.

Πίστεψες από την αρχή στην αθωότητα του Λιγνάδη;

Εγώ τον Δημήτρη δεν τον ξέρω στην προσωπική του ζωή και δεν με ενδιαφέρει. Όπως δεν με ενδιαφέρει ούτε η προσωπική ζωή κανενός άλλου. Ήμαστε στις εισαγωγικές εξετάσεις των παιδιών πολλά χρόνια μαζί. Ξέρω έναν άνθρωπο βαθιά μορφωμένο, ο οποίος μάλιστα πάνω στη δουλειά του δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Άλλωστε, γι’ αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια, για να βγάζουν τις σωστές αποφάσεις. Εγώ έκανα 25 χρόνια για να φύγει από πάνω μου η “μουτζούρα” με τις αισθησιακές ταινίες. Η Γκιζέλα Ντάλι πέθανε με αυτόν τον καημό.

Media Τελευταίες ειδήσεις