Πέμπτη, 4 Ιουλ.
24oC Αθήνα

Άννα Μάσχα: «Εκ των υστέρων μετάνιωσα για προτάσεις που αρνήθηκα στην τηλεόραση»

Άννα Μάσχα: «Εκ των υστέρων μετάνιωσα για προτάσεις που αρνήθηκα στην τηλεόραση»

«Όταν είσαι νέος, είσαι αριστοκράτης στην ψυχή» δήλωσε, με χαμόγελο, η Άννα Μάσχα!

Στην απόφαση να μην μπει από νωρίς στον χώρο της τηλεόρασης, μέχρι και πριν από δυο χρόνια, αλλά και στις προτάσεις που μετάνιωσε εκ των υστέρων που τις αρνήθηκε σε αυτήν μίλησε η Άννα Μάσχα στην Κατερίνα Καινούργιου την Πέμπτη στον Alpha.

«Πιστεύω ότι για όλα υπάρχει η σωστή στιγμή. Οπότε με αυτή την έννοια δεν μετανιώνω για το γεγονός ότι τόσα χρόνια έλεγα “όχι” σε τηλεοπτικές προτάσεις. Χαίρομαι όμως πάρα πολύ που τα τελευταία δυο χρόνια άνοιξα αυτή την πόρτα στην τηλεόραση και περνάω πολύ ωραία», ομολόγησε, αρχικά, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

Και συνέχισε: «Νομίζω πως η αρχή στην τηλεόραση έγινε με τις Άγριες Μέλισσες, από εκεί άνοιξε αυτή η πόρτα και πιστεύω ότι είναι πολύ ωραίο. Εκ των υστέρων το μετάνιωσα για κάποιες προτάσεις, τις οποίες αρνήθηκα τα προηγούμενα χρόνια».

«Μια από αυτές ήταν και για τη σειρά “Υπέροχα πλάσματα” εδώ στον Alpha. To έβλεπα μετά και έλεγε “αχ, τι ωραία σειρά” αλλά τότε ήταν απόλυτη η αφοσίωση στο θέατρο. Όταν είσαι νέος όμως είσαι… αριστοκράτης στην ψυχή» πρόσθεσε, επίσης, η Άννα Μάσχα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο του Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις