Τετάρτη, 9 Οκτ.
21oC Αθήνα

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Είμαι μελαγχολικός άνθρωπος, διαγνωσμένος με κλινική κατάθλιψη»

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Είμαι μελαγχολικός άνθρωπος, διαγνωσμένος με κλινική κατάθλιψη»
NDP PHOTO

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε για τη μάχη του, με την κλινική κατάθλιψη. «Δεν χρειάζεται να είσαι ευαίσθητος για να το πάθεις» είπε ο ηθοποιός.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κλινική κατάθλιψη με την οποία έχει διαγνωστεί και προσπαθεί να αντιμετωπίσει.

«Είμαι μελαγχολικός άνθρωπος, διαγνωσμένος με κλινική κατάθλιψη. Νομίζω ότι την πέρασα, αλλά οι σοφοί ψυχίατροι λένε ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να είσαι στην τσίλια μέχρι το τέλος της ζωής σου. Μπορεί να νομίζεις ότι πέρασε, αλλά να μην πέρασε και να προσέχεις λίγο» δήλωσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

«Καλό είναι να προσέχουν και οι γύρω του, αλλά νομίζω ότι ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος είναι αυτός που πρέπει να τσεκάρει τον εαυτό του κάθε τόσο για το αν έχει επιστρέψει το τέρας.

Μάλλον είναι σύμπτωση ότι οι περισσότεροι είναι κωμικοί ηθοποιοί κι ότι δεν υπάρχει κάποιος κανόνας. Δεν χρειάζεται να είσαι ευαίσθητος για να πάθεις κλινική κατάθλιψη. Νομίζω ότι αυτός είναι μύθος. Μπορεί να το πάθει ο καθένας κι ο πιο αναίσθητος» πρόσθεσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε πως είναι ολιγαρκής άνθρωπος και διαχρονικά αφοσιωμένος στην εκάστοτε σχέση του.

Media Τελευταίες ειδήσεις