Site icon NewsIT

Αντώνης Καφετζόπουλος: Μετά από όλα αυτά τα χρόνια νιώθω πολύ πλούσιος, εκατομμυριούχος

17.10.2024 | 21:05
Αντώνης Καφετζόπουλος: Μετά από όλα αυτά τα χρόνια νιώθω πολύ πλούσιος, εκατομμυριούχος

“Ο πιο πετυχημένος οικονομικά άνθρωπος στο επάγγελμά μου ήταν μόνο η Αλίκη” δήλωσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Τόσο στην μακρόχρονη καλλιτεχνική του διαδρομή όσο και στις πολιτικές εξελίξεις στον χώρο της Αριστεράς αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Καφετζόπουλος στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Buongiorno και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαΐδου.

«Ο Κασσελάκης δεν είναι πολιτικός. Είδε μια ευκαιρία και είπε να την εκμεταλλευτεί. Θα το τραβήξει μέχρι τα άκρα. Ήμουν πολέμιος του ΣΥΡΙΖΑ για χρόνια λόγω οπορτουνισμού του Τσίπρα. Βρεθήκαμε στο να διακινδυνεύουμε πράγματα ως χώρα πολύ σοβαρά. Δεν έχω κανένα συναισθηματικό θέμα, στα τσακίδια» τόνισε, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός πρωταγωνιστής..

«Καμιά φορά υπάρχουν άνθρωποι που ντρέπεσαι για αυτούς, όταν συμπεριφέρονται ως ψώνια, και υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που σε συνεπαίρνουν και λες: αυτός είναι ψώνιο αλλά το γουστάρω. Εμένα η επιτυχία ήρθε στα 28 μου, οπότε ήξερα ότι η επιτυχία δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Αν ερχόταν στα 20-21, μπορεί και να είχα σαλτάρει», εξομολογείται ο ηθοποιός.

 

«Μετά από όλα αυτά τα χρόνια νιώθω πολύ πλούσιος, εκατομμυριούχος, όχι βέβαια οικονομικά. Ο πιο πετυχημένος οικονομικά άνθρωπος στο επάγγελμά μου ήταν μόνο η Αλίκη, η οποία δεν είχε και καμιά μυθική περιουσία. Αυτή η δουλειά δεν έχει λεφτά. Έκανα κάποιες δουλειές επειδή ήθελα να βιοποριστώ. Πρέπει να το κάνεις με μεράκι και αξιοπρέπεια, να μην αισθανθεί ο κόσμος ότι τους φτύνεις στα μούτρα, επειδή μπορεί να μην το ήθελες» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αντώνης Καφετζόπουλος στη νέα του συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version