Site icon NewsIT

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Μετά το “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” με χρησιμοποίησαν για να έρθει κόσμος στο θέατρο»

04.10.2024 | 19:07
Αντώνης Καφετζόπουλος: «Μετά το “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” με χρησιμοποίησαν για να έρθει κόσμος στο θέατρο»

«Δεν πάω στις πρεμιέρες γιατί όλοι οι ηθοποιοί είναι φίλοι μου και αν δεν μου αρέσει η παράσταση θα έχω το άγχος ότι θα πρέπει να τους το πω», είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Για τις την σειρά που άφησε εποχή «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», τις διαφημίσεις, τους ηθοποιούς με «ταμπέλα», την συμμετοχή του σε μία ξένη παραγωγή του Netflix, τον γάμο και τα παιδιά, μίλησε σήμερα το μεσημέρι (04.10.2024) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Η συνέντευξη αυτή γίνεται με φόντο την νέα θεατρική παράσταση «The dumb waiter» στην οποία θα πρωταγωνιστεί.

«Δεν μπορεί να μεταφραστεί ακριβώς σημαίνει “Ο μουγγός σερβιτόρος, ο χαζός σερβιτόρος”. Είναι ένα έργο που σε διασκεδάζει αλλά συγχρόνως σου “παγώνει και το αίμα” από τις εξουσιαστικές σχέσεις των πρωταγωνιστών», είπε για την θεατρική παράσταση.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε πως είναι ολιγαρκής άνθρωπος και μίλησε για την περίοδο που έπαιζε σε διαφημίσεις.

«Επτά χρόνια που έκανα τις διαφημίσεις δεν έπαιζα ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση. Είμαι συνταξιούχος ηθοποιός, προσπαθώ να περάσω και με τη μικρή σύνταξη και να κάνω και ό,τι άλλο προκύψει», σχολίασε.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος συμμετέχει με έναν ρολό σε μια ξένη παραγωγή που θα παίξει στο Netflix και λέγεται «The girl from Oslo».

«Μετά το “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” με χρησιμοποίησαν για να έρθει κόσμος στο θέατρο και εγώ σκέφτομαι ηθοποιούς  για την “ταμπέλα”. Δεν πάω στις πρεμιέρες γιατί όλοι οι ηθοποιοί είναι φίλοι μου και αν δεν μου αρέσει η παράσταση θα έχω το άγχος ότι θα πρέπει να τους το πω», εξομολογήθηκε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Αντώνης Καφετζόπουλος είπε πως έχει βιολογικό άγχος και παίρνει περισσότερα χάπια επειδή έχει μεγαλώσει.

Στη συνέχεια όμως μίλησε και για την οικογένειά του:

«Πήρα ρόλους για την εξωτερική μου εμφάνιση, ήμουν ομορφόπαιδο, τώρα είμαι ομορφοπαππούς. Οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι εργένηδες, αν είχα κορίτσια θα είχα γίνει ήδη πάππους.

Πάντα ήμουν αφοσιωμένος στην εκάστοτε σχέση μου, ήθελα να κάνω παρέα μόνο με τις γυναίκες μου. Πάντα απέκλεια τους φίλους μου από τις σχέσεις μου, δεν ξέρω όμως αν μπούχτιζαν οι γυναίκες μου. Οικογένεια για μένα δεν σημαίνει γάμος, έχω κάνει έναν γάμο χωρίς παιδί, έναν γάμο με παιδί και ένα παιδί χωρίς γάμο», είπε στο κλείσιμο της συνέντευξης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version