Κυριακή, 7 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Αντώνης Πρέκας: «Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν πρόκειται ποτέ να συμβιώσει ισότιμα με κάποιον στην εκπομπή του»

Αντώνης Πρέκας: «Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν πρόκειται ποτέ να συμβιώσει ισότιμα με κάποιον στην εκπομπή του»

«Θυμάμαι τον Γιώργο Παπαδάκη να λέει ότι έφτασε η ώρα να σταματήσει να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες», επισημαίνει ο Αντώνης Πρέκας.

Απολογισμό της φετινής σεζόν εστιάζοντας ειδικά στον Γιώργο Παπαδάκη, στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά έκανε ο Αντώνης Πρέκας όταν παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κοκολάκη την Κυριακή.

«Οι δυο ηττημένοι της χρονιάς αυτής είναι η δημοσιογραφική δεοντολογία, και αποτελεί ήττα της τηλεόρασης η αυτοαναφορικότητα. Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είχε ποτέ συμβιώσει ισότιμα με κάποιον στην εκπομπή του και δεν πρόκειται. Πριν γκριζάρουν τα μαλλιά μου θυμάμαι τον Παπαδάκη να λέει ότι έφτασε η ώρα να σταματήσει να βρίσκεται μπροστά και να πάει πίσω από τις κάμερες» τόνισε αρχικά ο έμπειρος τηλεκριτικός.

«Ο Γιώργος Λιάγκας ζει το τηλεοπτικό του όνειρο, έβαλε ένα στοίχημα με τον εαυτό του και το πέτυχε. Έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, που δεν το έχουν πολλοί, την ικανότητα ανάλυσης και εκμετάλλευσης των τάσεων. Φέτος «κάθισε» στον Λιάγκα το «όλοι σας και μόνος μου», η τρελή αυτοαναφορικότητα που όσο περνά ο καιρός φουντώνει. Είναι ίσως από τους πλέον επιτυχημένους της σεζόν».

«Όταν έκανε την επιλογή στο Πρωινό, του τύπου «μπήκαν στην Πόλη οι εχθροί» και εγκλωβίστηκε στον ρόλο του δικαιωματισμoύ, μείωσε την δυνατότητά της να περνά απέναντι» πρόσθεσε, επίσης, ο Κώστας Πρέκας στο Μεγάλο Κανάλι.

Media Τελευταίες ειδήσεις