Site icon NewsIT

Αντωνοπούλου, Σολωμού, Ιωάννου και Κατσικάρης βρίσκουν… τη χαρά!

04.10.2013 | 17:45
Αντωνοπούλου, Σολωμού, Ιωάννου και Κατσικάρης βρίσκουν… τη χαρά!

Συνεντεύξεις, μαγειρική, διατροφή, μόδα και πολλά ακόμα ρεπορτάζ που αφορούν είτε τα παιδιά, είτε ακόμα και τα κατοικίδια ζώα θα είναι στη θεματολογία της «Joy».

Η εκπομπή επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και κάθε σαββατοκύριακο στις 16:45 καλεί τους τηλεθεατές να νιώσουν… χαρά!

Τι περιλαμβάνει η ατζέντα των δύο εκπομπών αυτού του σαββατοκύριακου; Το Σάββατο στη «Joy» η Εύα Αντωνοπούλου μιλάει πρώτη φορά στην κάμερα για το γάμο της στη Νέα Υόρκη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εξηγεί γιατί αποφάσισε να παντρευτεί εκτός Ελλάδας, για ποιο λόγο δεν πήγαν στο γάμο οι γονείς της, αλλά και γιατί φόρεσε το νυφικό της στις 7 το πρωί! Στο ίδιο επεισόδιο του Σαββάτου συνέντευξη δίνει και ο προπονητής του ευρωπαϊκού μπάσκετ Φώτης Κατσικάρης που αποκαλύπτει τι θα έλεγε αν τον καλούσε η Εθνική Ελλάδος. Στην πρεμιέρα, το Σάββατο, η εκπομπή αναφέρεται και στα μυστικά ομορφιάς της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη που έκανε μπάνιο σε ελαιόλαδο και έτρωγε ελάχιστα!

Στη «Joy» της Κυριακής, συνέντευξη δίνουν η Μαρία Σολωμού που εξηγεί πώς καταφέρνει και μένει στο ίδιο σπίτι με τον πρώην σύντροφό της Μάριο Αθανασίου, αλλά και με τον αγαπημένο της εδώ και 4 χρόνια Πάνο Μουζουράκη. Η ηθοποιός λέει ποια είναι η σχέση των δύο αντρών μεταξύ τους, αλλά και ποια είναι η σχέση τους με το παιδί της οικογένειας. Τη «Χαρά» ή «Joy» βρίσκει κι ο Μάνος Ιωάννου, ο οποίος εξηγεί γιατί θεωρεί ότι κάποιος ερωτεύεται πιο εύκολα μια ώριμη γυναίκα!

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι στον καινούργιο κύκλο της εκπομπής θα υπάρχουν και κάποιες νέες στήλες: Φέτος λοιπόν το «Joy» καταγράφει το καθημερινό street style αλλά και τις σκέψεις των ανθρώπων που συναντά, ενώ προτρέπει τους τηλεθεατές να υιοθετήσουν ένα κατοικίδιο. Μάλιστα για το λόγο αυτό και η εκπομπή συνεργάζεται με γνωστή εταιρεία που προσφέρει το φαγητό του κατοικίδιου δωρεάν για 6 μήνες.

Από αυτό το σαββατοκύριακο λοιπόν οι Νάνσυ Ζαμπέτογλου (αρχισυνταξία, συνεντεύξεις), Θανάσης Αναγνωστόπουλος (συνεντεύξεις, σινεμά), Γιάννης Αποστολάκης (μαγειρική), Νίκη Κάρτσωνα (διατροφή), Μίνα Μπιράκου (ομορφιά), Αννούσα Μελά (μόδα), Ίρις Καλφοπούλου (κατοικίδια), Ρομίνα Ξύδα (παιδιά), Νάνσυ Ζαμπέτογλου (συνεντεύξεις) Νέλλυ Σκουφάτογλου (σχέσεις), Μαίρη Μαργιέλη (έξοδος), Λευτέρης Λαμπράκης (ρετρό ιστορίες), Πάνος Ζόγκας, Κατερίνα Ιωακείμ και Εβελίνα Νύκτα, μας δίνουν ραντεβού στις 16:45 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, θέλοντας να μοιραστούν με τους τηλεθεατές τη «Joy» τους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MEDIA TOY ΝΕWSIT

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version