Site icon NewsIT

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η καινούργια εκπομπή με την Ελένη Τσολάκη

17.10.2013 | 14:00
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η καινούργια εκπομπή με την Ελένη Τσολάκη

Άφησε τη Θεσσαλονίκη, κατέβηκε στην Αθήνα και από τα «Κορίτσια για σπίτι» του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV έγινε μέλος στους «ΠΕΔΕΣ» του ALPHA.

Το στήσιμο, η θεματολογία και το ύφος της εκπομπής δεν συγκέντρωσε τους τηλεθεατές, αλλά παρόλα αυτά στο κανάλι της Κάντζας είναι πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους με την Ελένη Τσολάκη. Σε προηγούμενο κείμενο μάλιστα σας είχα αναφέρει ότι τα στελέχη του ALPHA πρόκειται να συνεργαστούν με την Τσολάκη σε μία καινούργια εκπομπή, αλλά όμως, υπήρξαν φήμες και δημοσιεύματα που ήθελαν την εκπομπή αυτή να μην παίρνει το «πράσινο φως»

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου αυτή την περίοδο τα στελέχη του ALPHA μελετούν concepts από το εξωτερικό για την καινούργια εκπομπή που έχουν αποφασίσει να βγάλουν στον αέρα μέσα στον Δεκέμβριο. Η καινούργια αυτή εκπομπή θέλουν να ασχολείται μέσα από μία φρέσκια και καινούργια ματιά με όσα συμβαίνουν στη διεθνή showbiz και στην παρουσίασή της θα είναι η Ελένη Τσολάκη και άλλα δύο με τρία πρόσωπα. Ό,τι συμβαίνει λοιπόν σε θέατρο, μουσική, κινηματογράφο και στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό θα είναι ένα από τα κύρια θέματα της καινούργιας εκπομπής που στήνεται στον ALPHA με στόχο να βγει στον αέρα μέσα στον Δεκέμβριο. Οπότε όπως φαίνεται κι αντίθετα με πολλά που λέγονται και αυτή τη σεζόν η νεαρή παρουσιάστρια θα συνεχίσει να είναι «κάτοικος Κάντζας»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version