Πέμπτη, 3 Οκτ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Μετά το «Πρωινό mou» θα συνεργαστεί με τον… απέναντι!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Μετά το «Πρωινό mou» θα συνεργαστεί με τον… απέναντι!

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου, το «Πρωινό mou» ρίχνει τίτλους τέλους και όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα επιστρέψουν στο τηλεοπτικό τοπίο την επόμενη σεζόν.

Όλα θα εξαρτηθούν από τη συνάντηση που θα πραγματοποιήσει την επόμενη βδομάδα το ζευγάρι με το διευθυντή προγράμματος του MEGA, Πέτρο Μπούτο. Οι δύο πλευρές όμως, είναι θετικές, οπότε αναμένεται ότι όλα θα πάνε καλά και θα δώσουν τα χέρια, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν.

Μπορεί όμως, ο Γιώργος με τη Φαίη να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους αλλά ένα από τα πρόσωπα της πρωινής παρέας τους, αμέσως μόλις αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές μέσα από την πρωινή εκπομπή του MEGA, θα τους καλωσορίσει σε τρεις μέρες μέσα από τη συχνότητα ενός άλλου «αδελφού» καναλιού.

Ο λόγος για τον Τάσο Θεοδώρου που στις 29 Ιουνίου θα ευχηθεί «καλό καλοκαίρι» στους έλληνες τηλεθεατές αλλά τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, θα καλωσορίσει τους κύπριους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του «MEGA Κύπρου», όπου θα ξεκινήσει να παρουσιάζει την εκπομπή «Για μπανάκι».

Στην εκπομπή μάλιστα ο Τάσος θα συνεργαστεί με έναν παλαιότερο τηλεοπτικά «αντίπαλό» του, το Βαγγέλη Ευαγγέλου που ήταν στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» που παρουσίαζε ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος στον ΑΝΤ1. Τώρα Τάσος και Βαγγέλης θα συνεργαστούν για να παρουσιάσουν την εκπομπή στο κυπριακό κανάλι μαζί με τη «Σταρ Κύπρου» Άντρη Καραντώνη.

Έτσι, καθημερινά από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι, οι τρεις τους θα κρατούν πολύ καλή τηλεοπτική συντροφιά στους κύπριους τηλεθεατές όλο το καλοκαίρι με πολλά νεανικά και χρηστικά θέματα.

 

 

Γρηγόρης Μελάς 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε