Site icon NewsIT

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποια τηλεπερσόνα φόρεσε τα ίδια ρούχα με τη Μενεγάκη και τη Βανδή;

22.06.2012 | 10:09
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποια τηλεπερσόνα φόρεσε τα ίδια ρούχα με τη Μενεγάκη και τη Βανδή;

Ποιος είναι ένας από τους… μεγαλύτερους φόβους των περισσότερων γυναικών;

Όοοοοχι, δεν αναφέρομαι στις… κατσαρίδες, αλλά σε κάτι που μπορεί να τις κάνει να τσιρίξουν πιο πολύ, δηλαδή στη θέα μίας άλλης γυναίκας που φορά το ίδιο με αυτές φόρεμα! Σίγουρα δεν είναι κι ό,τι καλύτερο, όταν εμφανίζονται σε κάποια εκδήλωση να διαπιστώνουν ότι και κάποια άλλη γυναίκα έχει επιλέξει να φορέσει το ίδιο φόρεμα. Σκεφτείτε λοιπόν πόσο ακόμα περισσότερο εκνευριστικό είναι όταν μία «επώνυμη», αποφασίσει να φορέσει κάτι για να κάνει δημόσια εμφάνιση και τελικά αποκαλυφθεί ότι το ίδιο έχει φορέσει και μία άλλη. Χάλια τα νεύρα…! Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν το έχουν πάρει οι ίδιες χαμπάρι, οπότε… sorry που θα τους χαλάσουμε την εμφάνιση και τη διάθεση. Πάμε λοιπόν να πάρουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά καθώς μιλάμε για δύο εμφανίσεις, με ένα πρόσωπο όμως, να εμπλέκεται.

Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τη Σάσα Σταμάτη που είναι στην παρέα του «Πρωινού mou». Την Τετάρτη λοιπόν το μεσημέρι, η Σάσα, με την οποία εργαζόμαστε μαζί στην Espresso, ντύθηκε με ένα υπέροχο φόρεμα του Βρεττού Βρεττάκου για να πάει στην απονομή των βραβείων MAD. Ιδού λοιπόν πώς εμφανίστηκε στην απονομή των μουσικών βραβείων.

Όλοι οι συνάδερφοι στην εφημερίδα της έλεγαν τα καλύτερα, αλλά εμένα… κάτι μου θύμιζε. Το metallicφόρεμα ήταν τόσο εντυπωσιακό και ωραίο που κάπου το είχα δει και μου είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση. Και η μνήμη μου δεν με απατούσε, καθώς ψάχνοντας, διαπίστωσα ότι πράγματι το ίδιο ακριβώς φόρεμα είχε φορέσει η Ελένη Μενεγάκη για τη φωτογράφιση που είχε κάνει για το «VogueHellas» και είχε σχολιαστεί πάρα πολύ. Η Σάσα λοιπόν, χωρίς να το ξέρει… μπήκε στα ρούχα της Ελένης. Ιδού και το φωτογραφικό πειστήριο.

Βέβαια, η Σάσα ήταν η πρώτη που φόρεσε τηmetallicδημιουργία του Βρεττάκου σε live εμφάνιση. Ωστόσο, στην άλλη περίπτωση, η τηλεπερσόνα… ντύθηκε πρώτη. Συγκεκριμένα, μία μέρα την προηγούμενη βδομάδα που το «Πρωινό mou» έβγαινε από την Κυλλήνη, η τηλεπερσόνα εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του MEGA φορώντας ένα πολύ εντυπωσιακό μαγιό, όπως ακριβώς βλέπετε και στο παρακάτω καρέ.

Το ίδιο μαγιό όμως, δημιουργίας Εμμανουέλλας Λύκου, το φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στην απονομή των MAD, συνδυάζοντάς το, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτό, με μία κόκκινη τούλινη φούστα.

Πάντως, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι και οι τρεις κυρίες, άσχετα αν… συνέπεσαν ενδυματολογικά, εντούτοις η κάθε μία έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση! Και ελπίζουμε να μην… τσιρίξουν από την «αποκάλυψη»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version