Site icon NewsIT

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Σταματά η Δούκισσα από το «Όλα»;

14.10.2013 | 20:02
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Σταματά η Δούκισσα από το «Όλα»;

Την Κυριακή, στις 20 Οκτωβρίου, ξεκινά το «Dancing with the stars» και την παρουσίαση στον τέταρτο κύκλο του talent show θα κάνει η Δούκισσα Νομικού.

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 εμπιστεύθηκαν τη νεαρή παρουσιάστρια να αναλάβει την παρουσίαση, ενώ μάλιστα αντίθετα, πριν από λίγο καιρό υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν η Δούκισσα να σταματά από την εκπομπή «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη.

Ωστόσο με δηλώσεις του ο Βαγγέλης Περρής είχε ξεκαθαρίσει πως η Δούκισσα θα παραμείνει στην εκπομπή αφού είναι πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία. Τώρα όμως, που η παρουσιάστρια αναλαμβάνει να είναι στο τιμόνι του DWTS κυκλοφόρησαν άλλες φήμες που θέλουν τη συνεργασία αυτή να μην προχωρά και μάλιστα οι Αναστασιάδης και Περρής να αναζητούν το πρόσωπο που θα καθίσει μαζί τους για να μαθαίνουν «Όλα» από τους καλεσμένους τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, τόσο οι Αναστασιάδης και Περρής, όσο και η ίδια η Δούκισσα δεν ήθελαν να σταματήσουν τη συνεργασία τους. Σε αυτή τους την επιθυμία δεν έφεραν αντίρρηση ούτε τα στελέχη του σταθμού και έτσι, αντίθετα με όσα λέγονται, κάθε Κυριακή η Δούκισσα θα παρουσιάζει το «Dancing», ενώ κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ θα είναι στο «Όλα» παρά τω πλευρώ των Αναστασιάδη και Περρή.

Αν σκεφτείτε μάλιστα ότι η εκπομπή μαγνητοσκοπείται κάθε Δευτέρα μεσημέρι αντιλαμβάνεστε τι… σχόλια θα κάνουν στη Δούκισσα για το live της προηγούμενης μέρας. Τέλος, να αναφέρω ότι το «Όλα 14» που τείνει να γίνει η μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δ. Νομικού: Γνώρισέ την καλύτερα! Τι λέει για τον έρωτα, τα μωρά, τα λάθη, την καριέρα, τις… τρικλοποδιές!

Και… επίσημα η Δούκισσα στο «Dancing»

Η Δούκισσα ήταν η μοναδική…

Δ. Νομικού: Αυτό είναι το πρόγραμμά της μέχρι να πάει για ύπνο!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version