Site icon NewsIT

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι… μαγειρεύει το MEGA με τον Πετρετζίκη

08.08.2013 | 10:30
Ο Άκης Πετρετζίκης. ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Άκης Πετρετζίκης. ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, όπως σας είχα γράψει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, θα συνεχίσει να είναι και την επόμενη σεζόν ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο σεφ δεν ακολούθησε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1 επιλέγοντας να παραμείνει στο κανάλι της Μεσογείων, μέσα από το οποίο άλλωστε βρέθηκε στο τηλεοπτικό τοπίο κερδίζοντας στο πρώτο «Master Chef». Τα στελέχη του MEGA άλλωστε είχαν σκοπό να αξιοποιήσουν περισσότερο τον νεαρό σεφ και έτσι, μετά την ξαφνική αποχώρηση του ζευγαριού, αποφάσισαν να του… μαγειρέψουν κάτι που ήθελε πολύ ο νεαρός σεφ.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, κατ’ αρχάς το MEGA σκοπεύει να δώσει περισσότερο χρόνο στη μαγειρική στήλη της πρωινής εκπομπής αφού έχουν διαπιστώσει ότι τα μαγειρέματα του Άκη σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις.

Παράλληλα όμως, πριν από λίγες μέρες ο γνωστός σεφ συζήτησε με στελέχη του MEGA για μία μαγειρική εκπομπή που θέλει να κάνει και όπως φαίνεται θα… μαγειρευτεί για να σερβιριστεί στους τηλεθεατές γύρω στον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα θα οριστούν όλες οι λεπτομέρειες του concept με σκοπό τα γυρίσματα να ξεκινήσουν λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Τέλος καλό κι όλα… μαγειρεμένα λοιπόν για τον Άκη Πετρετζίκη που την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται ξανά στην κουζίνα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA, αλλά και με δική του μαγειρική εκπομπή.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version