Site icon NewsIT

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι συμβόλαιο έχει… πονοκεφαλιάσει τον ΑΝΤ1;

02.09.2013 | 10:46
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι συμβόλαιο έχει… πονοκεφαλιάσει τον ΑΝΤ1;

Το κοιτούν, το μελετούν… και απόφαση δεν παίρνουν καθώς το ρίσκο είναι μεγάλο. Και να σας εξηγήσω τι εννοώ…

Πριν από λίγες μέρες σε κείμενο του Newsit με τίτλο “ΑΝΤ1: «Καμία περίπτωση για τους “Βασιλιάδες”»” είχα αναφέρει όσα υποστηρίζουν στελέχη του ΑΝΤ1 για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι στο Μαρούσι θέλουν να πάρουν τη σειρά που έβγαλε το MEGA και τη σταμάτησε λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, αντίθετα με όσα υποστηρίζουν τα στελέχη του ΑΝΤ1 κάνουν επαφές για να βγάλουν στον αέρα τη σειρά και μάλιστα οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο καθώς έχουν στα χέρια τους συμβόλαια. Βέβαια, στο σημείο αυτό να διευκρινίσω ότι οι επαφές δεν γίνονται με τα στελέχη του STUDIO ATA που έκανε την παραγωγή της σειράς για το MEGA και που έχει αγοράσει τα δικαιώματα του πρώτου κύκλου, αλλά με την ξένη εταιρεία που τα διαχειρίζεται διεθνώς. Βλέπετε το MEGA και το STUDIO ATA είχαν αποκτήσει τα δικαιώματα του πρώτου κύκλου της αργεντίνικης σειράς «Los Roldán», τον οποίο… έσπασαν σε δύο κύκλους, προβάλλοντας τα μισά επεισόδιά του, αλλά έμεινε στη μέση αφού διεκόπη η προβολή του.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, αυτό που… βασανίζει πρωτίστως τα στελέχη του ΑΝΤ1 είναι πώς θα ξεκινήσουν να προβάλλουν το δεύτερο κύκλο της αργεντίνικης σειράς, όταν η ιστορία του πρώτου κύκλου δεν έχει ολοκληρωθεί στη χώρα μας από την προβολή στο MEGA. Το εμπόδιο αυτό φαίνεται ότι θα ξεπεραστεί με δύο τρία επεισόδια που θα… μπάσουν ξανά τους τηλεθεατές στην ιστορία των «Βασιλιάδων», ενημερώνοντας συγχρόνως και για τις εξελίξεις που συνέβησαν στα επεισόδια που έχει το MEGA. Ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα που καλούνται να λύσουν στο Μαρούσι πριν βάλουν τις υπογραφές είναι τι θα κάνουν οι ηθοποιοί, αν θα δεχτούν δηλαδή να παίξουν στη σειρά ή, επειδή ζητούν τα χρήματά τους μέσα από τη δικαστική οδό, θα αρνηθούν να συμμετέχουν σε αυτήν. Για το λόγο αυτό και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στον ΑΝΤ1 δεν παίρνουν καμία οριστική απόφαση και έχουν τα συμβόλαια και τα… κοιτάζουν. Επειδή όμως, η ξένη εταιρεία παραγωγής ζητά μία απάντηση, είτε θα δεχτούν και θα βάλουν την υπογραφή, είτε… θα τα σκίσουν. Άλλωστε με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες δεν είναι περίοδος να πληρώνουν για κάτι που δεν θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν. Οπότε τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν υπάρχει έστω και λίγες ελπίδες οι «Βασιλιάδες» να επιστρέψουν στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του Αμαρουσίου…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version