Site icon NewsIT

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το MEGA επιμένει… ελληνικά!

24.09.2013 | 14:09
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το MEGA επιμένει… ελληνικά!

Να και μία ευχάριστη είδηση, καθώς τον τελευταίο καιρό με την επέλαση τόσων τούρκικων σειρών κοντέψαμε να ακούμε την ελληνική γλώσσα στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο μόνο στα δελτία ειδήσεων! Τη φετινή χρονιά πάντως φαίνεται ότι γίνεται μία… στροφή προς τις εγχώριες παραγωγές, αφού υπάρχουν αρκετές εκπομπές στον αέρα.

Το ευχάριστο δε είναι ότι θα υπάρχουν και αρκετές, όπως φαίνεται, εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, στο MEGA ετοιμάζουν… επίθεση στο prime time τους με ελληνικές σειρές. Αντίθετα με πολλά που ακούγονται και λέγονται, το κανάλι της Μεσογείων συνεχίζει να δίνει βάρος στις παραγωγές μυθοπλασίας και μάλιστα, καλώς εχόντων των πραγμάτων –και προγραμματισμού τους- θα βγάλουν μέσα στη σεζόν έξη ελληνικές σειρές. Ποιες είναι αυτές;

Κατ’ αρχάς θα συνεχίσουν τα «Κλεμμένα όνειρα» και τα «Παντελόνια κάτω», ενώ όπως έγραψα και χθες, στη Μεσογείων μελετούν πολύ προσεχτικά να βγάλουν στον αέρα και τα επεισόδια που έχουν γυρίσει, αλλά δεν έχουν προβληθεί, της σειράς «Βασιλιάδες». Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη σειρά «Το σπίτι της Έμμας» που φέρει την υπογραφή των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και την Κάτια Δανδουλάκη.

Στα… σκαριά όμως, έχοντας περάσει από έγκριση για να περάσει και στο στάδιο της παραγωγής και ανεύρεσης συντελεστών είναι η σειρά που το σενάριό της έχει γράψει ο Θοδωρής Πετρόπουλος. Στο MEGA όμως, θέλοντας να έχουν και στο δεύτερο μισό της σεζόν κάθε βράδυ και μία ακόμα ελληνική σειρά βρίσκονται στις τελικές αποφάσεις για το ποια θα είναι μία ακόμα, η έκτη δηλαδή εγχώρια παραγωγή μυθοπλασίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου πιο κοντά στην έγκριση είναι μία σειρά με έντονο το αστυνομικό στοιχείο και αυτοτελείς ιστορίες. Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί ποια θα είναι αυτή που θα πάρει το πράσινο φως ώστε να περάσει αμέσως στο στάδιο της παραγωγής, αφού σκοπός των στελεχών της Μεσογείων είναι να βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2014.

Είναι ολοφάνερο λοιπόν ότι η επίθεση του MEGA στο prime time θα γίνει με αιχμή του δόρατος τις ελληνικές σειρές. Από τα ονόματα των έως τώρα συντελεστών πάντως, μπορούμε να ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα μας ικανοποιήσει…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έξαλλος ο Παπαδάκης με την καταγγελία του ΕΣΡ για την προβολή της Χ.Α. από το MEGA

Το ΕΣΡ κατηγορεί το MEGA ότι δεν προβάλλει τη Χρυσή Αυγή!

Το MEGA θέλει να βγάλει τους “Βασιλιάδες” στον αέρα, αλλά…

Και ο Ακης με δική του εκπομπή στο Mega!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version