Σάββατο, 5 Οκτ.
23oC Αθήνα

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το γύρισμα της καινούργιας σειράς του MEGA

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το γύρισμα της καινούργιας σειράς του MEGA

Πριν από λίγες ημέρες σε κείμενο του Newsit σας έγραψα για την καινούργια σειρά που πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται την επόμενη σεζόν από το MEGA Κύπρου με τίτλο «Όνειρο ήταν;» και στην οποία πρωταγωνιστούν πολλοί και καλοί ηθοποιοί, όπως οι Δανάη Σκιάδη, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Χριστίνα Παυλίδου, Φίλιππος Σοφιανός, Άννα Μονογιού, Χριστιάνα Αρτεμίου, Αντρέας Φυλακτού, Έμιλυ Κολιανδρή.

Τη σειρά αυτή μάλιστα φαίνεται ότι έχει βάλει στο… μάτι το MEGA Ελλάδας, θέλοντας να κάνει ό,τι έκανε ο ΑΝΤ1 Ελλάδας με τον ΑΝΤ1 Κύπρου και τη σειρά «Βαλς με δώδεκα θεούς». Ενώ όμως, τα στελέχη των δύο MEGA βρίσκονται σε επαφές και συνεννοήσεις τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύω αποκλειστικά μέσα από το Newsit προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς.

Να θυμίσω ότι σύμφωνα με το σενάριο που γράφει ο Κώστας Βαζάκας απαγάγουν ένα 14χρονο κορίτσι. Η οικογένειά της θα προσπαθήσει να την βρει, αλλά τελικά οι Αρχές θα την εντοπίσουν αρκετά χρόνια μετά όταν θα την σώσουν από ένα σπίτι που έχει πάρει φωτιά. Μαζί της η νεαρή πλέον γυναίκα θα έχει κι ένα μικρό παιδί που απέκτησε με το βιαστή απαγωγέα της.

Ένας παιδοψυχολόγος θα αναλάβει τη θεραπεία της, προκειμένου να επαναφέρει το παιδικό της εαυτό. Όντας παντρεμένος με παιδιά, θα δημιουργηθεί ένας απαγορευμένος έρωτας μεταξύ του ψυχολόγου και της ασθενούς. Εκείνη, όμως, θα ζήσει μία άσχημη πλευρά του έρωτα, ενώ θα γοητευτεί από τον πυροσβέστη, που θα την σώσει. Οι δύο άντρες θα διεκδικήσουν την ίδια γυναίκα, ενώ η ίδια φαίνεται ότι δεν μπορεί να ξεχάσει τον απαγωγέα της.

Από τα πρώτα γυρίσματα φαίνεται ότι θα είναι μία πολύ καλή σειρά, αφού μεταξύ άλλων τη σκηνοθεσία της κάνει ο Πάνος Κούτρας και ελπίζουμε να επιτευχθεί η συμφωνία μεταξύ MEGA Ελλάδας και Κύπρου ώστε να την παρακολουθήσουμε και στη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάρτε μία πρώτη… γεύση από το “Μπρούσκο” (ΦΩΤΟ)

 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι… μαγειρεύει το MEGA με τον Πετρετζίκη

Μουτσινάς και Ηλιάκη πάνε… MEGA;

 

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε