Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το τηλεπαιχνίδι του Φερεντίνου

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το τηλεπαιχνίδι του Φερεντίνου

Έχει παρουσιάσει πολλές εκπομπές, από πρωινή ψυχαγωγική έως φάρσες και οδοιπορικά σε όλη την Ελλάδα. Σε πολλές από αυτές όμως, έχει μοιράσει χιλιάδες ευρώ. Και το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και τώρα.

Από τη Δευτέρα ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με ένα είδος εκπομπής που γνωρίζει πολύ καλά: το τηλεπαιχνίδι. Κάθε απόγευμα, στις 17:45, ο Χρήστος μέσα από τη συχνότητα του ALPHA θα λέει «Άκου να δεις» και θα δίνει στους διαγωνιζομένους την ευκαιρία να κερδίσουν έως 5.000 ευρώ, αλλά και τη δυνατότητα να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν 15.000 ευρώ.
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από δέκα περίπου ημέρες και όπως βλέπετε από τις αποκλειστικές φωτογραφίες, προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς.

Ήδη έχουν γυρίσει αρκετά επεισόδια, κάτι που είναι αναγκαίο, αφού το τηλεπαιχνίδι θα προβάλλεται καθημερινά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερες ομάδες να διεκδικήσουν τα χρήματα του επάθλου.

Άλλωστε, όπως βλέπετε κι από τις αποκλειστικές φωτογραφίες, ο Φερνετίνος επιστρέφει με πολύ κέφι, διάθεση να δώσει πολλά χρήματα, αλλά και με την επιθυμία να περάσουν καλά οι τηλεθεατές που θα συντονιστούν στη συχνότητα του ALPHA. Το «Άκου τι είπαν» είναι η σημερινή ελληνική εκδοχή του πετυχημένου Αμερικάνικου «Family Feud» που ξεκίνησε το 1976 και προβάλλεται με επιτυχία σε πολλές χώρες. Μετά την εντυπωσιακή άνοδο της τηλεθέασής του κατά 40% τα τελευταία δύο χρόνια, επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή τηλεοπτική αρένα και κατακτά εκ νέου το παγκόσμιο κοινό. Πάντως, αξίζει να αναφέρω ότι από τα πρώτα γυρίσματα της εκπομπής στην Ελλάδα, ο Χρήστος Φερεντίνος έκανε κάτι που σπάνια, σπανιότατα, έχει συμβεί στο τηλε4παιχνίδι, παρά τη μακρόχρονη πορεία του!

Να σημειώσω μάλιστα ότι στην εκπομπή υπάρχει κοινό 60 περίπου ανθρώπων που παρακολουθεί και αντιδρά με τις απαντήσεις των διαγωνιζομένων, με αποτέλεσμα στην εκπομπή να πέφτει ακόμα περισσότερο γέλιο.

Από τη Δευτέρα 17 Μαρτίου λοιπόν, στις 17:45, καθημερινά ο Χρήστος Φερεντίνος μέσα από τη συχνότητα του ALPHA ξεκινά να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Άκου να δεις», μοιράζοντας χρήματα και γέλι

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε