Site icon NewsIT

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: H… «ανακοίνωση» του ALPHA για Καραβάτου και Κατσούλη

09.08.2013 | 10:19
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: H… «ανακοίνωση» του ALPHA για Καραβάτου και Κατσούλη

Με την επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου στον ALPHA και την επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι της Κάντζας ότι την επόμενη σεζόν η παρουσιάστρια θα είναι στην παρέα της ψυχαγωγικής εκπομπής του σαββατοκύριακου, φούντωσαν οι φήμες πως πλάι της θα είναι και ο σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα όσα λέγονται περί «παντρέματος» του ζευγαριού on air δεν ισχύουν, αλλά είναι μία φήμη που φαίνεται να ξεκίνησε από το δοκιμαστικό που έκανε η Καραβάτου. Τη μέρα εκείνη που είχε οριστεί να γίνει το δοκιμαστικό η παρουσιάστρια πήγε στο στούντιο συνοδευόμενη από το σύζυγό της και βλέποντάς τον τα στελέχη του σταθμού του ζήτησαν να καθίσει ως καλεσμένος. Ο ηθοποιός δέχτηκε και έτσι η σύζυγός του του πήρε συνέντευξη, παίρνοντας μετά και τη θέση στην παρέα της εκπομπής. Ουδέποτε όμως… έπαιξε το να είναι και ο Κρατερός Κατσούλης «Μες στην καλή χαρά».

Προς επιβεβαίωση των όσων γράφω μπορεί να μην υπάρξει κάποια… επίσημη ανακοίνωση, όπως αυτή που εξέδωσε το κανάλι της Κάντζας διαψεύδοντας τις φήμες για αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά, αλλά συνομιλώντας με ανώτατο στέλεχος του ALPHA, μου τόνισε με μία δήλωση… ανακοίνωση αποκλειστικά για το Newsit πως

«ουδέποτε συζητήσαμε συνεργασία με τον Κρατερό Κατσούλη για την εκπομπή. Η επαφή έγινε με την Κατερίνα Καραβάτου και ποτέ δεν σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα τηλεοπτικό ζευγάρι όπως αυτό του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά».

Έτσι λοιπόν διαψεύδονται τα όσα λέγονταν για «συνεργασία Κατσούλη με Καραβάτου», ενώ αξίζει να αναφέρω ότι έως τώρα σίγουροι για την παρέα της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά», εκτός από την Κατερίνα Καραβάτου είναι ο Παύλος Σταματόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version