Παρασκευή, 4 Οκτ.
24oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μάθαμε τα… πρόσωπα των διάσημων stars!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μάθαμε τα… πρόσωπα των διάσημων stars!

Μπορεί να διανύουμε μία ιδιαίτερα φτωχή τηλεοπτική σεζόν, αλλά σε λίγες μέρες το τηλεοπτικό τοπίο θα γεμίσει με διάσημους stars.

Την Κυριακή μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, κάνει πρεμιέρα το «Your Face Sounds Familiar» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου και στο οποίο δέκα έλληνες καλλιτέχνες θα προσπαθούν κάθε βδομάδα να μεταμορφώνονται σε διάσημους stars.

Όπως σας είχα γράψει πρώτα μέσα από το Newsit, οι Θωμαΐς Απέργη, Σύλβια Δελικούρα, Κρυσταλλία, Άντα Λιβιτσάνου, Μαντώ, Θανάσης Αλευράς, Νίκος Γκάνος, Κωνσταντίνος Καζάκος, Κρατερός Κατσούλης, και Κώστας Μαρτάκης θα διαγωνιστούν προσπαθώντας να μεταμορφωθούν στον star που τους έχει ανατεθεί, ώστε οι κριτές, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό να πει «your face sounds familiar»! Τα πρόσωπα όμως, ποιών stars θα προσπαθήσουν να… αντιγράψουν;

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, οι δέκα διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες θα πρέπει να μεταμορφωθούν σε Freddy Mercury, Barbara Streisand, Edith Piaf, George Michael, Jennifer Lopez, Bonnie Tyler, Rafaela Carra και Sade, αλλά και σε Γιάννη Πουλόπουλο, Στράτο Διονυσίου, Κώστα Χατζή, Γιάννη Γιοκαρίνη, Γιώργο Ζαμπέτα και Ζωή Λάσκαρη. Δεν αποκαλύπτω βέβαια ποιος από τους διαγωνιζόμενους θα κάνει ποιον για να μην χαλάσω την έκπληξη. Επίσης, να διευκρινίσω ότι οι stars που θα… δανείσουν τα πρόσωπά τους είναι 14, γιατί, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, στην πρεμιέρα του «Your Face Sounds Familiar» θα… μεταμφιεστούν και τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Έτσι, στην έναρξη του talent show, οι Κατερίνα Γκαγκάκη, Μπέσσυ Μάλφα, Αλέξανδρος Ρήγας και Γεράσιμος Γεννατάς θα εμφανιστούν υποδυόμενοι κάποιον από τους stars που ανέφερα. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, στον ΑΝΤ1 προσπαθούν να κάνουν ένα εντυπωσιακό θέαμα, ευελπιστώντας ότι θα κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MEDIA ΤΟΥ NEWSIT

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε