Site icon NewsIT

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο «Master Chef» στην τελική ευθεία

20.10.2010 | 15:15
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο «Master Chef» στην τελική ευθεία

Οι σκληρές δοκιμασίες και τα… megaλα μέτρα ασφαλείας.

Βδομάδα ξεκούρασης απολαμβάνουν οι διαγωνιζόμενοι, η κριτική επιτροπή και η παρουσιάστρια του «Master Chef». Τα γυρίσματα που ξεκίνησαν στις αρχές Αυγούστου διακόπηκαν και όλοι οι συντελεστές μπορούν να αφήσουν για λίγες μέρες τις κουτάλες και τα υπόλοιπα κουζινικά και να ασχοληθούν με τις άλλες τους υποχρεώσεις. Τα καθημερινά γυρίσματα διαρκούν πολλές ώρες αλλά το αποτέλεσμα στις μετρήσεις τηλεθέασης της AGB φαίνεται ότι τους αποζημιώνει για την κούραση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στο ριάλιτι του MEGA έχουν απομείνει 7 παίκτες αλλά δεν αποκαλύπτουμε τα ονόματά τους για να μην χαλάσουμε την… έκπληξη! Άλλωστε ο τελικός… θα καθυστερήσει πολύ για να πραγματοποιηθεί.

Όπως είπαμε, αυτή τη βδομάδα έχουν «παγώσει» τα γυρίσματα. Από την επόμενη όμως βδομάδα οι συντελεστές θα μπουν ξανά στο πλατό και οι κουτάλες θα πάρουν φωτιά μέχρι να μείνουν πέντε διαγωνιζόμενοι. Οι δοκιμασίες όμως που θα πάρουν μέρος, σύμφωνα με το project του ριάλιτι, είναι ιδιαίτερα σκληρές και… πολύπλοκες. Όσοι τις ξεπεράσουν θα μπορέσουν να ξεκουραστούν… στα σπίτια τους!

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του MEGA αποφάσισαν να πάρουν δρακόντεια μέτρα ασφάλειας για να μην διαρρεύσει το όνομα του «Master Chef», του διαγωνιζόμενου δηλαδή που θα κερδίσει το ριάλιτι μαγειρικής. Έτσι αποφάσισαν στο τέλος του μήνα που θα έχουν απομείνει οι 5 υποψήφιοι, να σταματήσουν τα γυρίσματα και οι υποψήφιοι να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Στις αρχές όμως Δεκεμβρίου θα συναντηθούν ξανά στο πλατό με την Ευγενία Μανωλίδου και την κριτική επιτροπή για το μεγάλο τελικό που θα αναδείξει το «Master Chef».

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version