Site icon NewsIT

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Παύλος Χαϊκάλης ανοίγει… παντοπωλείο!

16.10.2013 | 14:06
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Παύλος Χαϊκάλης ανοίγει… παντοπωλείο!

Είναι από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς και τα περισσότερα από τα σήριαλ στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει ο Παύλος Χαϊκάλης έχουν σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις.

Ο σπουδαίος ηθοποιός λοιπόν σε λίγες μόλις μέρες ετοιμάζεται να μας χαρίσει ακόμα περισσότερο γέλιο ως… παντοπώλης! Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Παύλος Χαίκάλης ανοίγει παντοπωλείο και βέβαια, όπως είναι αναμενόμενο, αυτό που κυρίως θα «πουλά» είναι πολύ γέλιο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, ο Παύλος Χαίκάλης πρωταγωνιστεί στην καινούργια σειρά που θα βγει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου, όπως σας είχα γράψει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, μπαίνει και στην παραγωγή μυθοπλασίας και μάλιστα με έναν τόσο σημαντικό και αγαπητό ηθοποιό στο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η σειρά έχει προσωρινά τον τίτλο «Παντοπωλείο “Ο Έλληνας”» και κεντρικός ήρωας ένας παντοπώλης που έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά με την Ελλάδα της κρίσης. Το κανάλι του Φαλήρου ποντάρει πολύ στο «Παντοπωλείο» του και για αυτό το λόγο και θα προβάλλει τρία δεκάλεπτης περίπου διάρκειας επεισόδια κάθε βδομάδα. Η κωμική σειρά που σκηνοθετεί ο Σπύρος Μιχαλόπουλος αποτυπώνει την καθημερινότητα απλών ανθρώπων μεγεθύνοντας την καθημερινότητά τους μέσα από αυτοτελείς ιστορίες μικρής διάρκειας, αλλά… μεγάλου γέλιου. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η καινούργια κωμική σειρά με τον Παύλο Χαϊκάλη «παντοπώλη» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και ετοιμαστείτε να… ψωνίσετε γέλιο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version