Site icon NewsIT

Αποκλειστικό: Τι γίνεται στα γυρίσματα του «Λες και το ‘ξερες».

14.09.2010 | 09:41
Αποκλειστικό: Τι γίνεται στα γυρίσματα του «Λες και το ‘ξερες».

Οι καλεσμένοι, τα γέλια και τα σχέδια του ALPHA

 
Ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα για την καινούργια εκπομπή του ALPHA «Λες και το ‘ξερες» με παρουσιαστή το Ρένο Χαραλαμπίδη. Ήδη έχουν γυριστεί τρία επεισόδια και εκτός από τους μόνιμους παίκτες, δηλαδή τους Κατερίνα Ζαρίφη, Γιώργο Χατζηπαύλου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο, σε κάθε εκπομπή θα υπάρχει και ένας guest.
 
Οι καλεσμένοι, ή μάλλον οι καλεσμένες, στις τρεις εκπομπές που γυρίστηκαν είναι η Χρύσα Ρώπα, η Ζέτα Δούκα και η Μαρία Κωνσταντάκη. Η αλήθεια είναι ότι έπεσε πολύ γέλιο με αποτέλεσμα το γύρισμα να διακοπεί αρκετές φορές. Και οι τρεις καλεσμένες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις του Ρένου Χαραλαμπίδη αλλά και για να αποδείξουν ότι… το ξέρουν!
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit στην εκπομπή υπάρχει κοινό γύρω στα 100 άτομα και οι ερωτήσεις που κάνει ο Χαραλαμπίδης και προσπαθούν να απαντήσουν οι «φωστήρες» Ζαρίφη, Χατζηπαύλου, Αναστασοπούλου και Ραβνιωτόπουλος, είναι ερωτήσεις που έχουν στείλει τηλεθεατές του ALPHA μαζί με τις απαντήσεις τους. Η ομάδα της εκπομπής επαληθεύει τη σωστή απάντηση και αυτήν ακριβώς πρέπει να δώσουν οι «φωστήρες» για να θεωρηθεί ως σωστή. Αν κανένας από αυτούς δεν απαντήσει σωστά τότε το χρήμα πηγαίνει… ζεστό στον παίκτη!
 
 
Την επόμενη βδομάδα είναι προγραμματισμένο να γυριστούν τέσσερα ακόμα επεισόδια και ο λόγος που… φορτσάρουν είναι επειδή η διοίκηση του ALPHA ποντάρει πολλά στην εκπομπή. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, το πιο πιθανό είναι η εκπομπή «Λες και το ‘ξερες» να προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα στο prime time οπότε πρέπει να έχουν αρκετά επεισόδια έτοιμα πριν κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version