Site icon NewsIT

Απόψε το βράδυ έχει «Βασιλιάδες» και «Κλινική περίπτωση»

20.04.2012 | 11:18
Απόψε το βράδυ έχει «Βασιλιάδες» και «Κλινική περίπτωση»

Παρασκευή βράδυ και το MEGA προβάλλει καινούργια επεισόδια της καθημερινής σειράς «Βασιλιάδες» και της «Κλινικής περίπτωσης».

Τι θα δείτε σε αυτά;

Στις 9 το βράδυ λοιπόν, στους «Βασιλιάδες» μυστικά σχέδια αποκαλύπτονται και σχέσεις γκρεμίζονται. Η Χριστίνα, που τσάμπα τόσο καιρό αμφιταλαντευότανε για το τι πρέπει να κάνει με το Μάρκο, ανακοινώνει στο Μάρκο ότι η Ευγενία απαγόρευσε τη μεταξύ τους σχέση και δεν έχει σκοπό να παραβεί την εντολή της. Η Γιούλη μαθαίνει τα πάντα για τη συνομωσία του Μάνου και τον απειλεί ότι αν δεν σκίσει το συμβόλαιό της θα τον καρφώσει στη γυναίκα του. Μπορεί η Στέλλα να γίνει το επόμενο πρόσωπο της “Ελιάς”; Σύμφωνα με τον Πάτροκλο, ναι. Η Γιούλη αρρωσταίνει βαριά και ο Μάρκος την παίρνει στο σπίτι για να την περιποιηθεί. Ο Αιμίλιος θα καταφέρει να βρεθεί μόνος με τη τσάντα της Λίζας και θα μπορέσει να κοιτάξει επιτέλους την ταυτότητά της. Ήρθε ο καιρός να του διαλυθούν όλες οι αμφιβολίες!

Αμέσως μετά, στις 10, έρχεται ένα καινούργιο επεισόδιο της σειράς «Κλινική περίπτωση» όπου το χωριό ετοιμάζεται για το γάμο της ανιψιάς του προέδρου. Η ίδια, βέβαια, παραείναι ζωηρή για νύφη. Οι ορέξεις της θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στον Τζίμη και την Άννα. Στο χωριό καταφθάνει ένας νέος κάτοικος, ο Νικήτας, που είναι ψυχολόγος. Αμέσως, το ενδιαφέρον του εστιάζεται στο Μάρκο και στις ιδιαιτερότητές του. Η Φλώρα, βέβαια, βλέπει την άφιξη του γοητευτικού ψυχολόγου, ως ευκαιρία για να ξεκολλήσει η Αντριάνα από έναν μάταιο έρωτα. Η Αντριάνα, όμως, είναι αποφασισμένη να κερδίσει το Μάρκο. Έτσι, κάνει μια εκθαμβωτική εμφάνιση και όλο το χωριό θαυμάζει την ομορφιά της! Ο Μάρκος, όμως, δείχνει να προτιμά ένα ιατρικό περιοδικό. Όταν ο ψυχολόγος του ανακοινώνει τη διάγνωσή του, ο κόσμος του Μάρκου καταρρέει, συμπαρασύροντας και την Αντριάνα. Στα όρια της κατάρρευσης βρίσκεται, όμως και ο Πρόδρομος, που βλέπει τον γάμο της ανιψιάς του να διαλύεται.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version