Σάββατο, 31 Αυγ.
25oC Αθήνα

Αργύρης Αγγέλου: Ήταν μάταιο, έχασα τον εαυτό μου μέσα από αυτό

Αργύρης Αγγέλου: Ήταν μάταιο, έχασα τον εαυτό μου μέσα από αυτό

«Δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους» επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Αργύρης Αγγέλου.

Για την περίοδο που αντιμετώπισε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, λόγω υπερκόπωσης, μίλησε από καρδιάς ο Αργύρης Αγγέλου στη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.

Μου είπες πως έχεις δουλέψει πολύ για να φτιάξεις ό,τι έχεις κάνει. Ένιωσες ποτέ ότι ξεπέρασες τα όρια σου και φοβήθηκες επειδή κάτι συνέβη στην υγεία σου;

Ναι, συνέβη το 2012 και σταμάτησα για οκτώ μήνες. Μπήκα στο νοσοκομείο από υπερκόπωση. Το πέρασα γερά όλο αυτό. Δούλευα πολύ, εγώ τότε δεν είχα και σε ιδιαίτερη εκτίμηση ούτε τον εαυτό μου ούτε τη διατροφή μου ούτε τίποτα. Δηλαδή δεν έβαζα προτεραιότητες και δεν με φρόντιζα. Έτσι, πάνω στην τρέλα και στην ορμή του “τώρα που γυρίζει η μπάλα να προλάβω να τα κάνω όλα”, υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου.

Κάποια στιγμή σταμάτησα να τρώω κανονικά και χωρίς να το καταλάβω με πήρε η “μπάλα” προς τα κάτω. Κι όταν το κατάλαβα, ήταν αργά. Χτύπησα… κόκκινο. Εκεί, πάνω στο κόκκινο, έπρεπε να σταματήσω για να ανακτήσω δυνάμεις. Όταν επέστρεψα, άρχισα να βάζω προτεραιότητες. Άρχισα να με αγαπάω λίγο περισσότερο, να με φροντίζω, να ψάχνω τα όρια μου, να αγαπώ τα όρια μου και να βάζω όρια, γιατί πριν έλεγα σε όλους “ναι” ενώ μετά έλεγα “ναι” σε αυτά που ήθελα να κάνω πραγματικά.

Δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους. Παλιά, αυτή ήταν η αγωνία μου: να τους ευχαριστήσω όλους. Να λένε όλοι: “Μπράβο, προλαβαίνει τα πάντα. Είναι καλός, χρήσιμος”. Να έχουν όλοι να πουν μια καλή κουβέντα. Κι ήταν μάταιο, γιατί τελικά έχασα τον εαυτό μου μέσα από αυτό.

Media Τελευταίες ειδήσεις