Δευτέρα, 2 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Αργύρης Αγγέλου: Ήθελα να φύγω και να πάω στους δικούς μου στη Χαλκίδα

Αργύρης Αγγέλου: Ήθελα να φύγω και να πάω στους δικούς μου στη Χαλκίδα

Μνήμες από το 2012 και τα προβλήματα με την ψυχική του υγεία ανακάλεσε ο Αργύρης Αγγέλου. «Δεν είχα καταλάβει αν ένιωθα τη σοβαρότητα της κατάστασής μου», θυμάται ο δημοφιλής ηθοποιός.

Με αφορμή εκείνη τη δύσκολη για τον ίδιο περίοδο, και την υπερκόπωση που υπέστη τότε, ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «On Time» στην πολύτιμη βοήθεια που είχε λάβει.

«Εκείνη την περίοδο έκανα δυο τρεις συνεδρίες με ψυχολόγο, γιατί ο γιατρός μου με συμβούλεψε να το κάνω, καθώς δεν είχε καταλάβει αν ένιωθα τη σοβαρότητα της κατάστασης μου. O ψυχολόγος κατάλαβε αμέσως ότι είχα απόλυτη συναίσθηση του τι έκανα. Κι όταν με ρώτησε πώς ήθελα να προχωρήσω, του είπα ότι ήθελα να κλείσω το σπίτι μου και να πάω στη μαμά μου και στον μπαμπά μου στην Χαλκίδα», δήλωσε, αρχικά.

«Να κατεβάσω διακόπτες, να κάτσω εκεί να ανακτήσω τις δυνάμεις μου και να σκεφτώ πως πρέπει να αγαπήσω τον εαυτό μου. Αμέσως μου απάντησε “αυτό πρέπει να κάνεις κι εμείς τα ξαναλέμε μετά”. Έκλεισα το σπίτι μου, έφυγα για τη Χαλκίδα, έζησα τον μπαμπά μου για οκτώ μήνες, λίγο πριν “φύγει” επομένως τίποτα δεν είναι τυχαίο γιατί εγώ μέσα σε εκείνο το διάστημα μίλησα με τον μπαμπά μου, έφαγα μαζί του, σκαλίζαμε τον κήπο, του είπα πράγματα που δεν του είχα πει ποτέ», πρόσθεσε, επίσης, ο Αργύρης Αγγέλου.

«Επομένως, θεώρησα ότι ήταν σαν “δώρο Θεού” αυτό που μου συνέβη τότε. Όταν γύρισα μετά στην Αθήνα, ξεκίνησα ξανά την τρέλα, απλώς ήξερα πια τα όρια μου, μέχρι που μπορώ να φτάσω».

Media Τελευταίες ειδήσεις