Τρίτη, 16 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Άρης Πορτοσάλτε και Γιώργος Καλλιακμάνης σε on air κόντρα στον ΣΚΑΪ – «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής»

Άρης Πορτοσάλτε και Γιώργος Καλλιακμάνης σε on air κόντρα στον ΣΚΑΪ –  «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής»

Ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Γιώργος Καλλιακμάνης βρέθηκαν στο ίδιο πάνελ στον ΣΚΑΪ και οι τόνοι κάποια στιγμή άρχισαν να ανεβαίνουν.

Άρης Πορτοσάλτε και Γιώργος Καλλιακμάνης βρίσκονταν στο ίδιο τραπέζι, στον ΣΚΑΪ, όταν άρχισαν να αναπτύσσουν τις απόψεις τους, για το κύκλωμα εκβιαστών που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες μέρες και οδήγησε σε συλλήψεις. Κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος δήλωσε εκνευρισμένος από την τοποθέτηση του επίτιμου προέδρου των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, προκαλώντας και την δική του αντίδραση.

«Δεν είναι μόνο αυτοί που τα έπαιρναν. Ποιοι είναι πιο πάνω; Αυτοί που τα έπαιρναν τα μοίραζαν και κάπου αλλού πιο πάνω. Δεν το ξέρω εγώ; Ποιοι ήταν οι επικεφαλής; Δύο ιδιώτες, λέει. Δεν είχαν κάποιον από πάνω; Η έρευνα ήταν για ένα τρίμηνο. Θα πάει πιο πίσω; Ποιοι ήταν αυτοί που τους έβαλαν σε συγκεκριμένα πόστα;», είπε αρχικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Το ότι κάποιος τους έβαλε εκεί σημαίνει ότι είχαν και πάρε-δώσε; Και τον κύριο Καλλιακμάνη, όταν διοικούσε, κάποιος τον είχε βάλει εκεί. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό θέλει απόδειξη», απάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Εσείς δηλαδή λέτε ότι δύο ιδιώτες κατάφεραν και έστησαν μία εγκληματική οργάνωση; Η έρευνα πρέπει να πάει προς τα πίσω. Κάποια δίδυμα έκαναν και καλά τη δουλειά τους και κάποιοι τους απέσυραν και έβαλαν άλλους στη θέση τους. Να λέμε και το κακό που κάνουν κάποιες εξουσίες που μαζεύουν τα χρήματα», ανταπάντησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης και η συζήτηση γρήγορα εντάθηκε.

«Λέτε για την Περιφέρεια και φοβάστε να πείτε για τον Δήμο», επισήμανε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου.

«Τι είναι αυτό τώρα; Τώρα με εκνευρίζεις. Τώρα είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής», εξερράγη ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Εσείς τι είστε; Να ρωτήσουμε τον κόσμο ποιος είναι άθλιος; Εγώ δεν σας πρόσβαλα», απάντησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Όλα αυτά την ώρα που οι έρευνες για το κύκλωμα εκβιαστών συνεχίζονται, με την περιβόητη «Νάνσυ» που φέρεται ως εγκέφαλος των δραστών και βρίσκεται ήδη στις φυλακές Κορυδαλλού, να επιμένει πως είναι αθώα και πως τα λόγια της παρερμηνεύτηκαν.

Media Τελευταίες ειδήσεις