Κυριακή, 15 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Αρχελάου 5 – επόμενα επεισόδια: Η Κέλλυ παίζει το πιο δυνατό χαρτί της για να κλείσει το μπαρ

Αρχελάου 5 – επόμενα επεισόδια: Η Κέλλυ παίζει το πιο δυνατό χαρτί της για να κλείσει το μπαρ

Αναπάντεχα γεγονότα και απροσδόκητες εξελίξεις προκαλούν άφθονο γέλιο στην κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Αρχελάου 5», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:00.

Η Κέλλυ κάνει ό,τι μπορεί για να κλείσει το μπαρ της Αρχελάου 5 και στέλνει μέχρι και το υγειονομικό για να τα καταφέρει. Στην προσωπική της ζωή, δέχεται το στενό μαρκάρισμα του Ματθαίου, ενώ την περιμένει και μια μεγάλη έκπληξη, όταν αποφασίζει να βγει ραντεβού μέσω εφαρμογής γνωριμιών. Η Δώρα, από την άλλη, καταφέρνει να ξεφορτωθεί τον παππού της, τον κυρ Σωτήρη, αλλά σύντομα το μετανιώνει…

Αρχελάου 5: Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Επεισόδιο 6ο: Το γηροκομείο του παππού της Δώρας πιάνει φωτιά και έτσι η Δώρα με τη Λυδία τον παίρνουν σπίτι τους. Η Λυδία δυσκολεύεται πολύ με τη συνύπαρξη των τριών τους και ψάχνει όλη μέρα τρόπο να το πει στη Δώρα. Ο Ματθαίος κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του στην Αρχελάου 5, θέλοντας να «επιτηρεί» την κόρη του και δημιουργώντας προβλήματα σε όλους. Η Κέλλυ έχει μια ιδέα που θα γλιτώσει το τρίο, από τη συνύπαρξη στην εκπομπή. Καταλήγει, όμως, να πληγώνεται, καθώς έρχεται άλλη μια φορά αντιμέτωπη με το αδίστακτο πρόσωπο της Νάντιας.

Αρχελάου 5: Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Επεισόδιο 7ο: H Κέλλυ, μετά την εκπομπή «θέατρο» της Νάντιας και αφού πήγε να φιλήσει τον Ματθαίο, αποφασίζει να παίξει με πιο δυνατό χαρτί για να κλείσει το μπαρ, στέλνοντας το υγειονομικό εφόσον έμαθε από τον Τεό πως υπάρχουν αρκετές παραβάσεις. Ο Ματθαίος έχει αρχίσει πλέον να τη διεκδικεί για τα καλά. Η Δώρα καταλαβαίνει και η ίδια ότι είναι δύσκολο να ζουν με τον παππού, αλλά κανένα από τα κορίτσια δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί, διότι φοβούνται μην πληγώσουν τον κυρ Σωτήρη, ο οποίος φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Ο Μπάμπης πείθει τον Ορφέα –λόγω οικονομικών περικοπών– να διώξει τη Μόνικα από το θέατρο και να παίξει ο ίδιος τη Ροζίνα στον «Κουρέα της Σεβίλλης».

Αρχελάου 5: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Επεισόδιο 8ο: Η Λυδία προσπαθεί όλη μέρα να πει στον κυρ Σωτήρη ότι θα πρέπει να μείνει αλλού, όμως δεν τα καταφέρνει. Η λύση έρχεται ως διά μαγείας από τη κυρα-Λαμπρινή. Η Μαρούκα πρήζει την Κέλλυ ν’ ανοίξει λογαριασμό σε εφαρμογή γνωριμιών. Εκείνη δέχεται και αρχίζει να κλείνει ραντεβού, αλλά εκεί την περιμένει μια έκπληξη που ακούει στο όνομα Ματθαίος! Ο Ορφέας έχει δεχτεί τον παράλογο όρο της Μόνικας να μη μιλάει με τη Λυδία, προκειμένου να επιστρέψει στον ρόλο της ως Ροζίνα, και ο Ορφέας φέρεται παράλογα και απόμακρα βάζοντας τη Λυδία σε σκέψεις για τα δικά της συναισθήματα. Ο Ευριπίδης έχει πλέον ανακαλύψει για τα καλά πως ο Βύρωνας μπλέκεται με τη μαφία.

Αρχελάου 5: Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Επεισόδιο 9ο: Ο Ευριπίδης χώρισε από τον Βύρωνα, διότι ανακάλυψε πως μπλέκεται με τη μαφία και ο Βύρωνας εγκαθίσταται στη σχολή χορού. Όντας στα μαύρα πανιά, λόγω του χωρισμού του, υπολειτουργεί στη δουλειά αφήνοντας τον Ματθαίο εκτεθειμένο σε επικίνδυνες καταστάσεις. Ο κυρ Σωτήρης περνάει τέλεια στην κυρα-Λαμπρινή, κάτι που κάνει τη Δώρα να ζηλεύει και να νιώθει πως χάνει τον παππού της, εφόσον αυτός περνάει ατελείωτες ώρες με το νέο του «εγγονό», Οδυσσέα. Ο Ορφέας, μετά την παράλογη απαίτηση της Μόνικας να μη μιλάει στη Λυδία, κινδυνεύει να τη χάσει, εφόσον τη διεκδικεί κι ένας ιδιότροπος stand-up comedian.

Αρχελάου 5: Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Επεισόδιο 10ο: Ο Ματθαίος προσπαθεί να φέρει κοντά τον Βύρωνα και τον Ευριπίδη και καταλήγει να τα κάνει όλα χειρότερα. Η Κέλλυ καταστρώνει άλλο ένα σχέδιο για να κλείσει το μπαρ, αλλά αποτυγχάνει ξανά εφόσον η Λαμπρινή φαίνεται να ξέρει πράγματα για τον μυστηριώδη συμβολαιογράφο που θα εμφανιστεί στην Αρχελάου. Ο Ορφέας έχει πει στη Μόνικα ότι δεν γίνεται ν’ απομακρυνθεί από τη Λυδία, εφόσον είναι ερωτευμένος μαζί της. Η Λυδία περνάει ένα κρυολόγημα στο σπίτι της Κέλλυς και εκεί ο Ορφέας την προσεγγίζει ζητώντας συγγνώμη για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Ο Στέφανος ψάχνει τρόπους να γεμίσει το μαγαζί και ο Τεό αναλαμβάνει να του γυρίσει ένα promo βίντεο της συμφοράς. Η Αγγελίνα έχει, επίσης, συμβουλές για να «ανέβει» το μαγαζί και καταλήγει να έρχεται επικίνδυνα κοντά στον Στέφανο.

Δημιουργοί της σειράς: Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης και Θάνος Νασόπουλος
Σενάριο: Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης, Θάνος Νασόπουλος, Αντώνης Ανδρής, Άννα Βασιλείου, Άρτεμις Γρύμπλα, Γιώργος Καστέλλης, Ιωάννα Φωτοπούλου και Σελήνη Παπαγεωργίου
Επιμέλεια σεναρίου: Γιάννης Διακάκης
Σκηνοθεσία: Φωτεινή Κοτρώτση, Δημήτρης Τσακαλέας, Λήδα Βαρτζιώτη

Η πρωτότυπη μουσική της σειράς έχει την υπογραφή του Ερμή Γεραγίδη.

Παίζουν: Γιάννης Στάνκογλου (Ματθαίος), Εβελίνα Παπούλια (Κέλλυ), Γεράσιμος Γεννατάς (Αλέξανδρος), Ναταλία Δραγούμη (Νάντια), Νατάσσα Εξηνταβελώνη (Λυδία), Άλκηστις Ζιρώ (Δώρα), Βάσω Καβαλιεράτου (Μαρούκα), Γιάννης Καράμπαμπας (Στέφανος), Χρήστος Κοντογεώργης (Τεό), Χάρης Χιώτης (Ορφέας)
«Λαμπρινή» η Μαίρη Σταυρακέλλη

Στον ρόλο του «κυρ Σωτήρη» ο Δημήτρης Πιατάς

Μαζί τους και οι: Σαμουήλ Ακινόλα, Γιάννης Διακάκης, Μυρτώ Γκόνη, Λυγερή Μητροπούλου, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δανάη Μικέδη Προδρόμου, James Rodi και πολλοί άλλοι ηθοποιοί σε guest ρόλους.

Media Τελευταίες ειδήσεις