Site icon NewsIT

«Αταίριαστοι» για τα σχόλιά τους μετά τα βίντεο της Κλέλιας Ανδριολάτου: Μην μπερδεύετε τον θαυμασμό με τον σεξισμό

28.08.2024 | 11:00
«Αταίριαστοι» για τα σχόλιά τους μετά τα βίντεο της Κλέλιας Ανδριολάτου: Μην μπερδεύετε τον θαυμασμό με τον σεξισμό

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις για τα σχόλια του Χρήστου Κούτρα και του Γιάννη Ντσούνου, των παρουσιαστών της εκπομπής «Αταίριαστοι», μετά από βίντεο για τις διακοπές της ηθοποιού Κλέλιας Ανδριολάτου.

Η Κλέλια Ανδριολάτου ανεβάζει συχνά στιγμές από τις διακοπές της, κι όχι μόνο στα social media. Κάποια απ’ αυτά τα βίντεο προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης (27.08.2024) στην εκπομπή «Αταίριαστοι», με τα σχόλια να προκαλούν (δικαίως) χαμό.

«Ανδριολάτου και… ξερό ψωμί», έγραφε χαρακτηριστικά το σούπερ την ώρα του βίντεο. Κάποια στιγμή ειπώθηκε και η φράση… «Ολοκληρώσαμε με την κυρία Ανδριολάτου».

Τα social media πήραν φωτιά, ενώ πολλοί κατηγόρησαν τους δύο δημοσιογράφους για σεξισμό. 

Το πρωί της Τετάρτης ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος θέλησαν δώσουν τη δική τους εξήγηση, υπερασπιζόμενοι τα σχόλιά τους και ζητώντας απ’ όσους τους κατηγόρησαν, να μην μπερδεύουν το θαυμασμό με το σεξισμό!

Ο Χρήστος Κούτρας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ένα θα πω μόνο παιδιά, μην μπερδεύετε το θαυμασμό με τον σεξισμό. Διαβάσαμε κάτι σε ένα σάιτ που μας κατηγορούσε γιατί δεν το καταλαβαίναμε κιόλας, διότι είμαστε και κουτοί. Να πω ότι η κυρία Ανδριολάτου είναι κοντά στην ηλικία του μεγάλου γιου του Γιάννη και κοντά στην ηλικία του γιου του δικού μου. Είμαστε 50 χρονών άνθρωποι, όποιος θεωρεί είναι κάτι τέτοιο είναι κουτός. Αυτό, τελεία, παράγραφός, γεια σας…».

Ο Γιάννης Ντσούνος πρόσθεσε με τη σειρά του… «Νύχτα βαθιά, νύχτα βαθιά παιδιά».

«Το να θαυμάζεις κάτι δεν είναι κακό… Γιατί όταν γράφεις και όταν σχολιάζεις κάποιον ως σεξιστή δεν μπορείς να γράψεις εσύ για τον ωραίο μελαμψό, ψηλό που γνώρισε η Έμιλυ στη Ρώμη» επανήλθε ο Χρήστος Κούτρας με τον Γιάννη Ντσούνο να προσθέτει… «Μην τα μπερδεύουμε λίγο. Είπε μια πολλή ωραία ατάκα χθες η Κανέλλη. Αναζητείστε το ωραίο στη ζωή».

Τα βίντεο που προβλήθηκαν χθες στην εκπομπή «Αταίριαστοι»:

Μετά τα όσα είπαν για τα βίντεο οι δύο δημοσιογράφοι συνέχισαν κανονικά την εκπομπή τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version