Σάββατο, 3 Αυγ.
31oC Αθήνα

Αθηνά Καμπάκογλου: Η πίστη μου είναι η καταφυγή μου, εκεί υπάρχουν όλες οι απαντήσεις

Αθηνά Καμπάκογλου: Η πίστη μου είναι η καταφυγή μου, εκεί υπάρχουν όλες οι απαντήσεις

“Η αυτοβελτίωση ήταν πάντα μες στις προτεραιότητες μου” υπογραμμίζει η Αθηνά Καμπάκογλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Αθηνά Καμπάκογλου στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον έρωτα με τον αγαπημένο της σύντροφο ζωής και ηθοποιό Χάρη Εμμανουήλ αλλά και την πίστη.

Ο έρωτας με τον ηθοποιό Χάρη Εμμανουήλ ήταν κεραυνοβόλος; Τι ήταν αυτό που ερωτευτήκατε σε αυτόν;

Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος ο οποίος μεταλλάχθηκε σε μια αγάπη που διαρκεί 32 χρόνια. Είναι όμορφος ο Ζαχάρης μου, τον βλέπω και μου αρέσει πολύ, έχει πολλές χάρες το αγόρι μου. Το έχω ξαναπεί ότι το ισχυρότερο ερωτικό φίλτρο είναι ο θαυμασμός, τον αγαπώ για το ταλέντο του, το μυαλό του και κυρίως για τη στάση ζωής του.

Ποιο είναι το μυστικό με το οποίο κρατάτε ζωντανή τη φλόγα της αγάπης σας;

Η αφοσίωση, σκέφτομαι καμιά φορά ότι παραπάνω από τα μισά μου χρόνια είμαι μαζί με τον Χάρη, εξελίχθηκα μαζί του. Και θεωρώ ότι η πλέον επαναστατική πράξη σήμερα είναι να κρατήσεις το σπίτι σου, πολύ εύκολα διαλύονται όλα σήμερα.

Χρειαστήκατε ποτέ τη βοήθεια ψυχολόγου για κάποιο προσωπικό σας πρόβλημα;

Όχι δεν την αναζήτησα και δεν χρειάστηκε, αλλά από πολύ μικρή αναζητούσα απαντήσεις στα υπαρξιακά μου ερωτήματα. Η αυτοβελτίωση ήταν πάντα μες στις προτεραιότητες μου. Πάντα αναζητούσα και έβρισκα ανθρώπους και λύσεις που θα με πήγαιναν παρακάτω. Βέβαια είναι καλό οι άνθρωποι να ζητούν βοήθεια από τους ειδικούς όταν την χρειάζονται και να λύνουν τα θέματα τους, να θεραπεύουν τις πληγές τους πριν κακοφορμίσουν και να μην δημιουργούν προβλήματα στους υπόλοιπους.

Πιστεύετε στον Θεό, σας έχει βοηθήσει η πίστη στη ζωή σας;

Η πίστη μου είναι η καταφυγή μου, όσο εμβαθύνω στην Ορθοδοξία, τόσο ισχυροποιείται μέσα μου η πεποίθηση ότι είναι ο δρόμος της αλήθειας. Εκεί υπάρχουν όλες οι απαντήσεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις