Site icon NewsIT

Αθηνά Καμπάκογλου: Υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο και τους καλλιτέχνες για το τέλος της εκπομπής

04.09.2024 | 09:01
Αθηνά Καμπάκογλου: Υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο και τους καλλιτέχνες για το τέλος της εκπομπής

“Εκ των υστέρων σας λέω ότι πολύ καλά έγινε και σταμάτησε η εκπομπή” δηλώνει η Αθηνά Καμπάκογλου.

Για το τέλος της μουσική εκπομπή που παρουσίαζε στην ΕΡΤ, την “Αυλή των χρωμάτων” μίλησε μεταξύ άλλων η Αθηνά Καμπάκογλου στη συνέντευξη που παραχώρησε αυτή την εβδομάδα στο ένθετο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου.

Επί μια πενταετία παρουσιάζατε και είχατε την αρχισυνταξία της “Αυλής των χρωμάτων”, ενός προγράμματος που ξεχώρισε στη συχνότητα της ΕΡΤ 2. Σας λείπει η εκπομπή;

Όλα τα πράγματα τελειώνουν σε αυτή τη ζωή, ακόμη και εμείς οι ίδιοι περαστικοί είμαστε. Στη δική μου περίπτωση το τέλος ήρθε με έναν απαράδεκτο και ανέντιμο τρόπο, και αυτό στηλιτεύτηκε, εφόσον η εκπομπή είχε πάρει επίσημα έγκριση για την επόμενη σεζόν και γνώριζε αξιοσημείωτη επιτυχία, φυσικό επόμενο ήταν να υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο και τους καλλιτέχνες.

Εκ των υστέρων σας λέω ότι πολύ καλά έγινε και σταμάτησε η εκπομπή, διότι είχα να αντιμετωπίσω σοβαρότερα θέματα. Έχασα τον πατέρα μου τον Απρίλιο έπειτα από πολύμηνη ταλαιπωρία και μου δόθηκε η ευκαιρία να τον φροντίσω όπως ήθελα και κατόρθωσα να είμαι δίπλα του στις δύσκολες στιγμές.

Οι άνθρωποι μας είναι πολύ σημαντικοί από οποιαδήποτε εκπομπή και οποιαδήποτε αρχισυνταξία. Αυτό με ανακουφίζει και μου δίνει τη δύναμη να πάω παρακάτω. Δεν είμαστε μόνο επαγγελματίες σε αυτή τη ζωή.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version