Site icon NewsIT

Αθηνά Οικονομάκου: «Αν στο μέλλον αντέχουμε μπορεί να προκύψει και τρίτο παιδί»

12.10.2022 | 14:02
Αθηνά Οικονομάκου: «Αν στο μέλλον αντέχουμε μπορεί να προκύψει και τρίτο παιδί»

Καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, βρέθηκε σήμερα (12.10.2022) η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή της στο θέατρο, αλλά και στην οικογένειά της.

Η «Τρελή του Σαγιό», που θα παρουσιαστεί από τα μέσα του Δεκέμβρη στο Θέατρο Παλλάς, είναι η θεατρική παράσταση που θα συμμετάσχει φέτος η Αθηνά Οικονομάκου, σε ένα τρομερά επίκαιρο έργο.

«Είναι ένα τρομερό έργο, ένα κλασικό έργο του Ζαν Ζιρωντού. Είναι τρομερά επίκαιρο γιατί ο Πέτρος Ζούλιας, ο σκηνοθέτης μας, ο σπουδαίος και αξιαγάπητος αυτός άνθρωπος έχει κάνει την διασκευή και το έχει φέρει στα μέτρα του σήμερα. Είναι στο Παλλάς, ξεκινάμε στα μέσα Δεκεμβρίου. Η προπώληση έχει ξεκινήσει. Ευχόμαστε να είναι sold out και αυτή η παράσταση», είπε η ηθοποιός.

Η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρθηκε και στα παιδιά της και την σχέση με τον σύντροφό της. «Όταν έρχονται παιδιά σε μια οικογένεια αλλάζει εντελώς η συνθήκη του ζευγαριού» είπε η ηθοποιός που παρά τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει, προσπαθεί να βρίσκει χρόνο ώστε να έρχεται κοντά και με τον σύντροφό της.

Ανέφερε επίσης, πως την γέννηση του δεύτερου παιδιού της, «την έζησε πολύ πιο κουλ» αλλά και πως, εάν μελλοντικά εκείνη και ο σύζυγός της αντέχουν, «μπορεί να προκύψει ένα τρίτο παιδί».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version