Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αυτοί είναι οι κριτές του «Music School»

Αυτοί είναι οι κριτές του «Music School»

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Σε λίγες μέρες λοιπόν οι κάμερες θα πιάσουν δουλειά και 16 παιδιά θα «σπουδάσουν» μουσική στο «Music School» του MEGA.

Το καινούργιο αυτό talent show με παρουσιάστρια τη Ντορέττα Παπαδημητρίου θα δώσει την ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά να σπουδάσουν την ιστορία και την τέχνη της μουσικής με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν την εξέλιξή τους μέσα από τα μαθήματα που θα τους γίνονται. Τα 16 παιδιά θα χωριστούν σε 4 ομάδες και κάθε τετράδα θα έχει τον δάσκαλό της που θα είναι και κριτής.

Κάθε κριτής λοιπόν θα αναλάβει να διδάξει τα 4 παιδιά της ομάδας του και σε κάθε επεισόδιο τα παιδιά θα παρουσιάζουν ένα τραγούδι που θα έχουν προετοιμάσει, ενώ θα βλέπουμε αποσπάσματα από τις στιγμές της διδασκαλίας τους μέσα στην εβδομάδα. Οι κριτές δεν θα βαθμολογούν, αλλά θα αξιολογούν μόνο θετικά ως «Καλός», «Πολύ καλός» και «Άριστος». Στο τέλος της βραδιάς ένα παιδί θα κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου της βραδιάς και ως βραβείο θα ερμηνεύει ένα ντουέτο με το δάσκαλό του. Τα 6 παιδιά που θα έχουν σημειώσει την καλύτερη πορεία στην πορεία των μαθημάτων θα διαγωνιστούν στον τελικό για να προκύψει ανάμεσά τους ένας νικητής που θα κερδίσει μία υποτροφία σε μία έγκριτη σχολή μουσικής.

Ποιοι θα είναι όμως, οι 4 δάσκαλοι και κριτές που θα αναλάβουν τις 4 τετράδες των μαθητών;
Αυτοί που έχουν κλείσει σίγουρα είναι ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, ο συνθέτης και τραγουδιστής Βαγγέλης Γερμανός και η Demy.
Ωστόσο απομένει μία ακόμα θέση ενός κριτή, για την οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η εταιρεία παραγωγής έχει μιλήσει με δύο πρόσωπα. Το ένα από αυτά είναι η Ευρυδίκη και μάλιστα όπως έμαθα οι επαφές μαζί της είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Αν λοιπόν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή και επιτευχθεί η συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής, τότε η ερμηνεύτρια μαζί με τους Γιώργο Θεοφάνους, Βαγγέλη Γερμανό και Demy θα αναλάβουν από 4 παιδιά ο καθένας προσπαθώντας να τους διδάξουν την τέχνη της μουσικής, μέσα από έναν κύκλο μαθημάτων, χωρίς να υπάρχουν αποχωρήσεις. Αυτό που τα στελέχη της Μεσογείων θέλουν να πετύχουν με την προβολή του «Music School» είναι να δώσουν την ευκαιρία σε μικρά παιδιά που έχουν αγάπη, αλλά και ταλέντο στη μουσική, αλλά και στους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν μαθήματα μουσικής. Αξίζει δε να αναφέρω ότι σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί έχει κερδίσει πολύ θετικές κριτικές, γιατί δεν υπάρχουν αποχωρήσεις, αλλά ένας κύκλος μαθημάτων για την τέχνη της μουσικής, ενώ οι τηλεθεατές παρακολουθούν μικρά παιδιά απολαμβάνοντας το ταλέντο τους στο τραγούδι.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ήδη έχει γίνει η επιλογή των 16 παιδιών που θα συμμετέχουν στο «Music School» και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 18 Ιουλίου με σκοπό το talent show να κάνει πρεμιέρα στο MEGA τον Οκτώβριο και να προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε