Site icon NewsIT

Backstage στα… κλικ του Παπαδάκη

10.09.2013 | 08:59
Backstage στα… κλικ του Παπαδάκη

Στην τελική ευθεία για να καθίσει ξανά στο τιμόνι του «Πρωινού ΑΝΤ1» βρίσκεται ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» θα καλημερίσει ξανά τους τηλεθεατές τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και δίπλα του θα έχει τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη.

Χθες μάλιστα ο Παπαδάκης ενόψει της καινούργιας σεζόν έκανε την… παραδοσιακή φωτογράφιση και… αφέθηκε στο φωτογραφικό φακό του Θωμά Χρυσοχοΐδη, ενώ αμέσως μετά είχε σύσκεψη με τα στελέχη του ΑΝΤ1.

Μία από τις εκκρεμότητες που απομένουν να διευκρινιστούν είναι η διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» μέχρι να βγουν στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά. Ενώ ο Παπαδάκης θα ξεκινήσει στις 23 του μήνα, το ζευγάρι θα καλημερίσει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 στα μέσα Οκτωβρίου, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν έως τότε ο Παπαδάκης θα παραμένει στον αέρα έως τις 11 ή θα ολοκληρώνει την εκπομπή του στις 10 το πρωί.

Όπως βλέπετε και από τις backstage φωτογραφίες ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει κεφάτος με σκοπό και αυτή τη χρονιά να δώσει τη μάχη της πρωινής ενημέρωσης, αλλά και να συγκεντρώσει τους περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version