Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Δανάη Μπάρκα για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Τον αγάπησα ακόμα περισσότερο για το θάρρος του

Δανάη Μπάρκα για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Τον αγάπησα ακόμα περισσότερο για το θάρρος του

Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. «Φοβήθηκα, τρόμαξα, σοκαρίστηκα», ομολογεί για την περιπέτεια του δημοφιλούς ηθοποιού, που υπέστη δύο ανακοπές και έμφραγμα.

«Συνειδητοποίησα τι πραγματικά αξίζει στη ζωή μας», έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Εκτός από το έμφραγμα, έπαθα και δυο ανακοπές. Δηλαδή έπαθα μια ανακοπή στο σπίτι, από την οποία επέστρεψα πολύ γρήγορα στα χέρια της Βίκυς και έπαθα μια δεύτερη ανατροπή στο νοσοκομείο» είχε αποκαλύψει πριν από λίγο διάστημα ο πρωταγωνιστής στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Μέσα από το Instagram, η Δανάη Μπάρκα κλήθηκε να απαντήσει σε έναν διαδικτυακό της φίλο που την ρώτησε: «Πόσο αγαπάς τον Χρήστο; Σε φόβισε όλο αυτό που πέρασε;». Έτσι, η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA μοιράστηκε, μεταξύ άλλων, τα συναισθήματα της.

Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα απάντησε στην ιστορία που δημοσίευσε στο προφίλ της πως «δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα μονάδα μέτρησης «αγάπης» γι’ αυτό που νιώθω για τον Χρήστο. Αν ανακαλυφθεί, θα σας πω».

«Φοβήθηκα, τρόμαξα, σοκαρίστηκα. Συνειδητοποίησα τι πραγματικά αξίζει στη ζωή μας και τον αγάπησα ακόμα περισσότερο για το θάρρος του» καταλήγει η Δανάη Μπάρκα σε αυτή τη νέα, τρυφερή, ανάρτηση για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Media Τελευταίες ειδήσεις