Site icon NewsIT

Δανιέλα Χατζή: Τα σχολικά μου χρόνια ήταν λίγο δύσκολα, μου είχαν σπάσει και τη μύτη

22.06.2024 | 19:30
Δανιέλα Χατζή: Τα σχολικά μου χρόνια ήταν λίγο δύσκολα, μου είχαν σπάσει και τη μύτη

“Ήταν λίγο δύσκολα αλλά δεν μένω εκεί γιατί προχωράμε” επισημαίνει, ωστόσο, η Δανιέλα Χατζή.

Με αφορμή την συνύπαρξη με τον αγαπημένο της πατέρα, Κώτσα μίλησε η Δανιέλα Χατζή στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου όπου και μίλησε τόσο για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια όσο και για το ξεκίνημα στον χώρο του τραγουδιού.

“Στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα ισχύει πως με είχαν συμβουλεύσει να μην λέω πως είμαι Ρομά. Αυτό όμως ήμουν και δεν σκέφτηκα ποτέ μου να το κρύψω” δήλωσε αρχικά η νεαρή ερμηνεύτρια και κόρη του Κώστα Χατζή.

“Τα σχολικά μου χρόνια ήταν λίγο δύσκολα είναι η αλήθεια. Λόγω ρατσισμού και πολλών άλλων πραγμάτων. Είχε τύχει, ας πούμε, ακόμα και να με χτυπήσουν. Μου είχαν σπάσει τη μύτη. Ήταν λίγο δύσκολα αλλά δεν μένω εκεί γιατί προχωράμε”.

“Είναι μια αλήθεια πως είναι ένα βάρος για τα παιδιά των καλλιτεχνών το όνομα των γονιών τους. Δεν ξέρω, εγώ το βλέπω σαν να είναι ο μπαμπάς μου ένας ήλιος και γω πρέπει να κάνω διπλό κόπο και διπλή προσπάθεια για να μπορέσω να φανώ και γω  δίπλα σε αυτόν τον ήλιο” εξομολογήθηκε, παράλληλα, η Δανιέλα Χατζή στο μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version