Τρίτη, 6 Αυγ.
29oC Αθήνα

Δείτε απόψε στα “Κλεμμένα όνειρα” και στη “Ζωή”

Μέσο όρο 30,5 στο γενικό σύνολο και 28,7 στο δυναμικό κοινό σημείωσαν χθες τα «Κλεμμένα όνειρα».Τι πρόκειται να δούμε όμως, στο σημερινό επεισόδιο της καινούργιας καθημερινής σειράς;

Ο Σταύρος βοηθά το Σιμόν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, πράγμα που ενισχύει τη γνώμη της Φαίης ότι ο Σταύρος είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος.

Η Χρύσα αισθάνεται ζήλια για τη σχέση που αρχίζει να αναπτύσσεται μεταξύ Σταύρου και Φαίης. Η διευθύντρια Άννα Σπανού συναντιέται με το Βαλάτο. Στη διάρκεια της συζήτησής τους, οι τόνοι ανεβαίνουν και η Άννα επιμένει ότι ο άλλος γιος του Δημήτρη έχει πεθάνει.

Η Βίκυ ανησυχεί όταν μαθαίνει από το «Ρώσο» τα σχέδια της παρέας εναντίον του Δημήτρη. Η νέα καθηγήτρια Κρίστη Στεφάνου, εξαιτίας του άγχους της, δεν τα καταφέρνει στο πρώτο της μάθημα, το οποίο καταλήγει σε μεγάλη αποτυχία. Η ένταση μεταξύ Σταύρου και Άρη κορυφώνεται κι ένας άγριος καυγάς ξεσπά΄Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:10.

Υψηλές τηλεθεάσεις κατέγραψε και η «Ζωή της άλλης» καθώς σημείωσε 46,7 στο γενικό σύνολο και 35,1 στο δυναμικό κοινό.

Στο αποψινό επεισόδιο η Ξένια πείθει το Σήφη να χρησιμοποιήσει την επιρροή του προκειμένου να της ανατεθεί η τροφοδοσία της εφοπλιστικής εταιρίας αλλά δυσαρεστείται όταν μαθαίνει ότι η τελική επιλογή θα γίνει ανάμεσα στο δικό της κέτερινγκ και εκείνο της Μαίρης και του Μάνου με σεφ την Ελπίδα.

Η συμβίωση του Τζώρτζη με την Έλενα συνεχίζεται. Στο μεταξύ, η Ξένια εκβιάζει το Τζώρτζη και τελικά τον πείθει να βγάλει από τη μέση την Ελπίδα.Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε