Site icon NewsIT

Δείτε απόψε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

24.11.2011 | 15:22
Δείτε απόψε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Υψηλές τηλεθεάσεις σημείωσαν και χθες οι καθημερινές σειρές του MEGA. Κατ' αρχάς τα «Μυστικά της Εδέμ» έκαναν μέσο όρο 37 στο γενικό σύνολο και 33,9 στο δυναμικό κοινό. Τι… μυστικά θα βγουν όμως απόψε στον αέρα;

Η Αντιγόνη προειδοποιεί το Χρήστο ότι δεν είναι πια ασφαλής μέσα στο σπίτι της και καλά θα κάνει να τα μαζέψει και να φύγει όσο είναι καιρός. Ο Λευτέρης και η Εύα προβληματίζονται για την επιλογή των κουμπάρων και τελικά Νικόλας και Λουκάς καταλήγουν να μαλώνουν, θεωρώντας πως ο ένας είναι πιο άξιος από τον άλλον.

Ο Αραβαντινός δίνει ένα ραντεβού στην Αντιγόνη και στον Πέτρο, στο μέρος που τον πυροβόλησαν τότε. Παράλληλα, ειδοποιεί τη Νταίζη να απομακρύνει αμέσως το Χρήστο από το σπίτι. Ο Πέτρος απειλεί τον Αραβαντινό πως αν δεν βγει από τη ζωή τους, θα ενημερώσει την αστυνομία ότι ζει ενώ ο Αραβαντινός δείχνει αποφασισμένος να τους βυθίσει στη σιωπή.

Η Μελίτα, μετά από το σοβαρό κλονισμό από τις αποκαλύψεις για το φόνο του εκβιαστή παθαίνει μερική αμνησία. Αυτή η εξέλιξη καθιστά δύσκολη την παρακολούθησή της από ψυχίατρο, καθώς θα πρέπει να του πουν όλη την αλήθεια για το πώς οδηγήθηκε στο νευρικό κλονισμό. Ο Πέτρος και η Αντιγόνη συλλαμβάνονται.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:00

Τη σαρωτική της πορεία στους πίνακες τηλεθέασης συνέχισε και χθες η «Ζωή της άλλης». Η σειρά έκανε μέσο όρο 41 στο γενικό σύνολο κατακτώντας και την κορυφή του χθεσινού «ΤΟΡ 20» ενώ στο δυναμικό κοινό έκανε μέσο όρο 30,7.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Φάνης προσπαθεί να ηρεμήσει τη Λίλιαν, που απαιτεί ένα σωρό εξηγήσεις από τη μεριά του, καθώς η συνάντηση με την Τόνια στο αγρόκτημα την έχει αναστατώσει.

Η Ξένια προτείνει στην Κάτια να κάνουν μια ανταλλαγή που -κατά τη γνώμη της- συμφέρει και τις δύο γυναίκες. Η Κάτια όμως, αρνείται. Ο Αλέξης συναντά την Ελπίδα και προσπαθεί να της εξηγήσει τη στάση του το προηγούμενο βράδυ. Ο Τζώρτζης γυρίζει στην Αθήνα και συναντάει την Έλενα.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version